FARSØ: - Får vi alle pengene?. Formanden for Aars Svømmeklub gjorde store øjne, da han så beløbet på det gavebevis, han forleden fik overrakt: 53.974 kr.

-Det er jo hele det beløb, vi har søgt om, konstaterede Jimmy Krøier Sørensen.

Den glade giver var – på vegne af Fonden for Sparekassen Himmerland – afdelingsdirektør Brian Larsen fra Jutlander Banks privatkundeafdeling i Aars.

Overrækkelsen fandt sted i svømmehallen i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø, som Aars Svømmeklub efter fusionen med Farsø Svømmeklub for nyligt har bredt sig til. Her var et hold motionister netop i gang med den træningsform ”floatfit”, hvor en del af pengene skal bruges til indkøb af rekvisitter.

Floatfit
- Floatfit er fitness på en Aquabase, en slags måtte, der flyder på vandet, så balancen bliver udfordret, forklarede Jimmy Krøier Sørensen:

- Har man prøvet fitness på land, så skal man forestille sig at gøre det på en Aquabase på vandet. Det er en helt ny måde at træne på – unik, effektiv og udfordrende, med balancen som ekstra udfordring.

og cirkeltræning i vand
Ud over Aquabase til floatfit havde svømmeklubben også søgt – og fik, tilskud til indkøb af vandtrampoliner og stepbænke til brug for en anden ny aktivitet,  nemlig Cirkeltræning i vand.

- Det er en alsidig træningsaktivitet med forskellige stationer, så hele kroppen bliver brugt, forklarede Jimmy Krøier Sørensen.  der er formand for en klub med flere end 1.100 medlemmer.

Brian Larsen var glad for endnu en gang at uddele penge til almennyttige og velgørende formål.

 

- Det er herligt at opleve, at frivillige kræfter tager initiativ til at udvikle vores lokalområde. Og i Jutlander Bank er vi glade for, at en god del af de penge, vi tjener i lokalområdet, på denne måde bliver kanaliseret tilbage til gode formål i vores område, siger Brian Larsen.

e-max.it: your social media marketing partner