HVALPSUND: Der blev slået klubrekord i antallet af matchdeltagere, da Hvalpsund Golf Club i dag afviklede klubmatch med Danpo som match sponsor og hele 132 glade golfspillere var mødt op for at være med.

Danpo Matchen blev spillet som stableford i tre rækker og begyndte fra morgen-stunden med fælles morgenkaffe. Vejret denne sensommer dag var mild og uden blæst, og lidt støvregn kunne ikke stoppe de mange gode scorer der blev præsteret i alle tre rækker.  

A-rækken blev vundet af Hans Peter Sauer (40 point) foran Søren Langdahl (37 point), mens tredje- og fjerdepladsen gik til henholdsvis Ernst Hansen (35 point) og Bent Møller (34 point) 

I B-rækken vandt Ellen Buus (41 point) og henviste Harriet Ebbesøe (38 point) til andenpladsen. Sofie Bisgaard (37 point) blev en flot nummer tre og Birgit Isak (35 point) blev nummer fire.

 Hans Buus (38 point) løb med sejren i C-rækken foran Søren Binderup (34 point) mens Karen Rold (33 point) blev nummer tre og henviste Eva Dalsgaard (33 point) til fjerdepladsen. 
I konkurrencen om nærmest pinden var der præmier til både damer og herrer på alle par 3 hullerne. På hul 3 var Ellen Buus tættest på hos damerne, mens Erik Fyllgraf kom tættest på hos herrerne. Nærmest pindpræmierne på hul 7 tog Anna Marie Jørgensen og Thomas Skals. Ingen af hverken damerne eller herrerne var tæt på ved hul 11, så præmien gik til lodtrækning. Mie Skals og Egon Rokkedahl tog præmierne på hul 15. Den sidste pindpræmie snuppede Dennis Bøgh på hul 17 hos mændene, mens ingen af damerne formåede at komme på greenen.

Ingen af damerne var tæt på pinden i 2. slaget på hul 5. Hos herrerne holede Bjarne Skov anden slaget og løb med præmien. 

Efter matchen var der præmieoverrækkelse i klubhuset og dagen blev afsluttet med fællesspisning, hvor der naturligvis var kylling på menuen.

e-max.it: your social media marketing partner