FARSØ: Det var med de helt store smil fremme, at 12 løbere og en håndfuld heppere fra Farsø Tri & Trim i dag deltog i motionsløbet "Vin og Vin" i Viborg.

Der var fra begyndelsen af dømt hyggestemning og sjov fremfor konkurrence i de hyggelige rammer med start/mål på atletikstadion ved Idrætshøjskolen og den smukke tur rundt om Søndersø. Dertil kom, at løberne selv skulle tage tid og hver især notere egen sluttid på et stykke papir efter at have krydset målstregen.

Løbet blev afholdt i samarbejde med butikken "Vin og Vin Viborg" - deraf navnet på løbet.  Deltagerne tog med på en rejse gennem tre europæiske vinlande: Spanien, Italien og Tyskland. Rundt på ruten var tre depoter, hvor løberne blev tilbudt smagsprøver fra de tre vinlande. Dog var det helt frivilligt, om man turde udsætte sin løbemave for denne uvante prøvelse.

Ruten var 7 km lang, og løbet bød på 4 distancer: 7km, 14km, halvmaraton & maraton. Og Farsø Tri & Trim havde deltagere på alle 4 distancer.

Dem på maratonløbet skulle således ruten rundt seks gange, hvilket betød 18 besøg i depoterne - hvorvidt der blev nippet til vinen alle 18 gange, vides dog ikke med sikkerhed. Øl var også at finde i depoterne, hvilket et par tyske løbere (iklædt lederhosen og filthat) tog meget alvorligt. I stedet for drikkedunk og energi-gel i baglommen var de hver udstyret med et Tyrolerfest-stort ølkrus, som jævnligt krævede opfyldning.

Farsø Tri & Trim var kørende i biler og måtte vise mådehold, selvom den afkølede tyske hvidvin i målområdet var perfekt at skåle i gentagne gange på denne lune sensommer dag. Bemærk i øvrigt udformningen af de flotte medaljer - nemlig: Et halv-fuldt vinglas!

e-max.it: your social media marketing partner