Idrætsuge – mest med fodbold

STRANDBY: Årets Idrætsuge i Strandby er veloverstået og velgennemført med god opbakning fra Strandby og omegn i både sportslig og festlig forstand.  

Med Strandby IF som arrangør var der naturligvis en del udendørs fodbold på programmet. Det blev til fodbold for alle aldre på grønsværen på Strandby Stadion. 

Tirsdag aften lagde Strandby IF’s 1. hold i serie 2 ud med en træningskamp mod B52. Ud over slagregn på banen, så blev det også et slag i ansigtet for hjemmeholdet, som tabte 7-2.

Bedre gik det onsdag aften, hvor Strandby IF’s oldboys i serie 6 vandt over rivalerne fra Vester Hornum.

Fredag aften bød Strandby’s 1. hold igen op til et opgør, nemlig et lokalt af slagsen mod FUIK. Denne gang vandt Strandby med 2-1.

Også på Stadions øvrige baner blev der spillet fredag aften. Strandbys damer spillede en intern kamp. I ungdomsrækken tog U11 spillerne imod Aars IK. De unge spillere spillede tre kampe af hver 20 minutter. Der blev gået til den og Aars IK blev den samlede vinder af turneringen. 

I familiefodboldturneringen lørdag formiddag blev det Mikkel Pedersen- klanen der løb med sejren. De var oppe imod 4 andre familiehold.        

Og sidst – men ikke mindst spillede Ankers Stjerner, traditionen tro, en opvisningsfodboldkamp lørdag eftermiddag.

Også andre aktiviteter
Men Idrætsugen bød også andre mindre fysisk krævende aktiviteter og ikke mindst hygge. Vinder af kortspilsturneringen Fedtmule blev Ejgil Jensen. Fedtmuleturneringen, som udspillede sig over to aftener. Også en FIFA-turnering spillet på Playstation4 blev spillet fredag aften. Turneringen havde 6 deltagere  som alle var børn og vinder blev Jesper Nielsen.

Skattejagt for børn
Lørdag formiddag var der skattejagt på programmet for børnene på Strandby stadion. Skattejagten havde 12 deltagende børn i alderen fra 4-12 år. Bag jagten stod Stine Dinesen, som havde nøglen til skattekisten med guldmønster i, men hun kunne ikke finde den. Derfor skulle hun have hjælp fra børnene, men først skulle de bestå sørøverprøven som bestod af 5 sørøverdyster. Bl.a. tovtrækning, hoppe på et ben og få klap for øjet. Herefter var børnene også klar til at finde skattekisten, som gemte sig på Strandby stadion. I skattekisten gemte der sig slikposer.

Lørdag formiddag havde 7 børn medbragt deres kæledyr til bedømmelse for ”sødhed”. Alle blev naturligvis vindere.      

Fredag aften var det Vesthimmerlands Naturfriskole der stod bag underholdningen for børnene med perlekæder, kopitegninger og snobrødsbagning.

Dyst
Også de voksne blev sat på særlige opgaver, især torsdag aften, hvor en holddyst ilagt seks konkurrencer fandt sted på Strandby Stadion, med stor opbakning på sidelinjen fra byens borgere. De tre hold bestod af: de to søskende Nanna og Mikkel Pedersen, de to brødre Mads og Tobias Flak og Nikoline Bak og Jakob Christensen

Dysterne bestod af underholdende udgaver af: Ringridning, Dæktræk, Mundmaske, Pumpeballoner, Koneløb og Lagkagebygning. De seks konkurrencer var traditionen tro udtænkt af kreative Bjarne Pedersen og Helle Bak.

De tre hold stod meget lige, men det var Nanna og Mikkel Pedersen der løb med sejren. Til at styre begivenhederne havde man hentet de to underholdene cykelryttere Uffe og Erling ind, som fortalte de lige havde deltaget i et professionelt cykelløb i Aars. Inde bag de sjove figurer Uffe og Erling gemte sig naturligvis Heidi Jakobsen og Janni Pedersen, der aldrig går af vejen for en sjov kommentar og en sjov dyst.   

God opbakning
Efter dysten var der god rift om grillpølserne i teltet, som havde ca. 150 personer til grillaften. God opbakning og var der også lørdag aften, med godt 72 borgere, heriblandt mange unge mennesker tilknyttet Strandby eller fodbolden i Strandby, sluttede idrætsugen af med en teltfest med god mad og dans.      

 

  Torsdag aften fandt den underholdende dyst sted. Den bestod af seks discipliner og samlet vinder blev søster og bror Nanna og Mikkel Pedersen.    


Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: