HVALPSUND: Der var sus hen over banen og vind i håret, da Per Bisgaard fra Dagli’ Brugsen Hvalpsund i dag bød velkommen til de over 80 morgenfriske golfspillere, i Hvalpsund Golf Club, der stod klar til at kæmpe om flotte præmier, sponseret netop af Dagli’ Brugsen.

Selv om der var blæst over Limfjordens vande og hen over banen, kunne de mange golfspillere glæde sig over en velplejet golfbane, der indbød til en god runde golf og de gode banebetingelser kunne efterfølgende også ses på de indleverede scorekort, hvor der var mange flotte scorer, selvom der var sus.

Matchen blev afviklet som stablefordmatch i tre rækker.

A-rækken blev vundet suverænt af Ernst Rieks (39 point) foran Søren Vigsø Nielsen (36 point), mens tredjepladsen gik til Niels Vedel Andersen (35 point).

I B-rækken var der noget mere kamp om placeringerne. Nummer 1, 2 og 3 fik alle 35 point på scorekortet. Reglerne om bedste handicap betød, at Jens Otto Vigsø tog førstepladsen og dermed vandt B-rækken og henviste Peter Møller til andenpladsen, mens Kirsten Holm Nielsen blev en flot nummer tre.

Jens Kvorning (38 point) løb med sejren i C-rækken og henviste Steen Krog (36 point) til andenpladsen og Mark Thomsen (36 point) blev nummer tre.

I konkurrencen om nærmest flaget var Vagn Overgaard tættest på ved hul 3, mens Preben Jacobsen tog nærmest flaget præmien på hul 7. Peter Dahl vandt på hul 11, mens Søren Vigsø Nielsen og Bent Møller tog pindpræmierne på henholdsvis hul 15 og hul 17. 

Længste drive på hul 12 blev slået at Thorkild Skals hos herrerne, mens Helle Lindstrøm slog længst hos alle damerne.

e-max.it: your social media marketing partner