FARSØ: I dag deltog Farsø Skoles elever fra 0 til 7. årgang, skolens specialklasser samt 0 til 6. årgang fra Ullits skole, som omfatter Ullits og Hvalpsund elever i en tridag på Farsø Stadion i samarbejde med organisationen Sundhed, Trivsel og Læring. 

3-7. klassetrin deltog i et triathlon, som bestod af 300 m. svømning i Farsø Svømmehal, 18 km cykling og 4 km. løb i Farsø, Fandrup og Fragtrup området. På Farsø Stadion sørgede kammerater for at heppe på de sidste løbsmeter inden målstregen blev passeret.

De ældste elever startede således fra morgenstunden med at være de første i vandet i Farsø Svømmehal og de sidste som sprang i vandet over middag var lærerne.

Dronning Ingrid hallerne og Farsø Stadion var udgangspunktet for alle aktiviteterne, men også skolegårdene på Farsø skole blev taget i brug af de yngste elever.   

Og det var således de yngste elever i 0. og 1. klasse der sluttede af på Farsø Stadion. De fik således 15 minutter til at tage flest omgange på cindersbanen på Farsø Stadion. Samtidig kom de sidste elever fra 2. klasse i mål efter at have cyklet 9 km. og løbet 2. km.

Da eleverne fra Farsø Skole og Ullits Skole havde klaret dagens motion var det personalet på Farsø og Ullits Skole til at kaste sig ud i de tre discipliner.

e-max.it: your social media marketing partner