FARSØ: For 2. gang arrangerede et forældreudvalg i FUIK overnatning for drengespillerne årgang 2007.  

Også denne gang blev det en stor succes. I alt 27 drenge deltog ud af 29 aktive spillere. Årgang 2007 er en stor aktiv årgang, og derfor var det flot med så stor en opbakning og godt for fællesskabet i årgangen. 

Fredag eftermiddag indkvarterede drengene sig i Dr. Ingrid Hallerne. Herefter fulgte fodboldtræning på boldbanerne i 1,5 time. Efter træningen havde forældrene arrangeret et Stjerneløb med mange sjove og udfordrende poster. Efter aftensmaden var der FIFA-turnering på storskærm – til stor begejstring for drengene. Drengene blev inddelt i hold og der blev spillet og heppet.

Lørdag morgen var der gang i drengene igen, og allerede efter morgenmaden spillede de igen bold i hallen. Alle drenge skulle også spille kamp lørdag formiddag. Nogle skulle spille på hjemmebane og andre på udebane. Trods det aktive program om fredagen og lørdag morgen - spillede alle hold gode kampe, hvor der blev fightet og kæmpet til det sidste i det blæsende forårsvejr.

 

Det var forståeligt at drengene var godt trætte efter overnatning, aktiviteter og fodboldkampe. Et dejligt arrangement – med god opbakning fra forældre. Uden engagerede forældre kunne det ikke lade sig gøre.

 

e-max.it: your social media marketing partner