FARSØ: Forleden afholdte Farsø Rideklub et stort vellykket udendørs D-Stævne med knap 300 starter i såvel dressur samt spring. 

 Inden at stævnet kunne afvikles var der mange frivillige i Farsø Rideklub der arbejdede hårdt for at få klubben, udenomsarealerne, banerne, cafeteriet og stalden til at tage sig ud fra sin bedste side. Mange fritimer gik med at ordne såvel springbane samt ny dressurbane. Spring skulle males og ordnes og der skulle gøres hyggeligt at være for publikum.

Solen skinnede, vinden blæste og temperaturen var ikke meget over frysepunktet, men alligevel formåede rytter, publikum, officials og de frivillige i klubben at bevare humøret og den gode stemning stævnet igennem.

Stævnet blev afviklet som en Spar Nord Cup i LC-klasser, både i spring og dressur. Der var kamp til stregen, men der skulle jo findes en vinder i hver kategori. Vinderne blev: i spring for pony: Maria Vestergaard på Miss Ozzie fra FRH, i dressur for pony: Emma Rostved Nielsen på Sir Hamilton fra AAHR, i spring for hest: Anette Sahl på Dreamheart fra HURK, i dressur for hest Diana Klein på Sif Kaptain ligeledes fra HURK.

Men rytterne fra Farsø fik også mange flotte placeringer. I dressur tog Sarah Thomsen på Barbie både lørdag og søndag en 1. plads i LD, Clara Holm Mogensen på Gelstoft Houston red sig lørdag til en delt 3. plads i LC, pladsen delte hun med Isabella Struntze Torp på Fredens Beluga. Søndag i LD blev det til en delt førsteplads mellem Alma Hjort på Bobby og Johanne Tollestrup Sørensen på Bellis

 

I spring blev det lørdag til en 1. plads og søndag til en 3. plads i LC for Maria Vestergaard på Miss Ozzie, hvilket gjorde hende til vinder af Spar Nord Cup i LC spring. Stine Odberg på Bakkely’s Lucky Lady red sig lørdag til en andenplads i LC og søndag ligeledes til en andenplads, men denne gang i LB.

Klubbens mest vindende rytter blev Mille Elkær på Daisy, der lørdag fik roset i LE og en førsteplads i LD, søndag var der ligeledes førstepladser i LD samt LC.


 

i spring for pony vandt Maria Vestergaard på Miss Ozzie fra FRH(til venstre), i dressur for pony vandt Emma Rostved Nielsen på Sir Hamilton fra AAHR,

 

e-max.it: your social media marketing partner