FARSØ: FUIK’s venner har netop konstitueret sig og det betød et skifte på formandsposten. Jens Røschmann afløser Poul Poulsen som formand. 

De øvrige medlemmer af FUIK’s bestyrelse er: næstformand Søren Kristensen, kasserer Bjarne Kurinow, sekretær Gitte Holm Pedersen, Nicklas Poulsen, Kaj Ove Bunde og Poul Poulsen.

Gitte Holm Pedersen blev ved generalforsamlingen forleden nyvalgt til FUIK’s Venners bestyrelse. Gitte Holm Pedersen har i mange år været en del af moderklubben FUIK’s ungdomsudvalg og har nu valgt at tage en tørn for FUIK’s Venner også. Hun bliver dermed den direkte kobling mellem ungdomsudvalget og vennerne, som er ekstrem vigtig, da vennerne netop afholder pengegivende aktiviteter til fordel for ungdomsarbejdet i FUIK.

Den nye formand Jens Røschmann, som absolut ikke er ny i FUIK’s Venner regi, fortæller at vennerne allerede er godt i gang med forberedelserne af årets aktiviteter. 

Venneklubbens store satsning de forrige år, nemlig Søkoncerten afholdes dog ikke i 2017 efter et stort underskud i 2016.    

Det er således de traditionelle aktiviteter såsom klublotto, der arbejdes videre med.    

Til Juni i forbindelse med sportsweekenden står FUIK’s Venner for flere aktiviteter bl.a. et cykelsponsorløb, FUIK golf og seniorafdelingens sommerfest.

 

FUIK’s Venner bidrager også med mandskab for FUIK til FarsøFesten i august og til december finder det store indefodboldstævne sted i Dronning Ingrid Hallerne og 2. juledag er der naturligvis julebal på Hotel Farsø             

e-max.it: your social media marketing partner