FARSØ: FUIK har rigtig godt gang i pigefodbolden og klubbens U9 og U10 piger var i dag til standerhejsning og trænede dermed på græs for første gang dette forår.

Til dette var der mødt 14 spillere op, som alle var klar til at røre sig, nyde den friske luft, veninderne og den gode fodboldstemning. Træningen bød primært på teknisk træning samt lidt til konditionen og forløb, som den skulle. Banerne var dog lidt forårs-bløde og ingen gik fra træningen uden en god klat mudder under og på siden af støvlerne og bukser, der var beskidte op til knæene. Dejligt synes pigerne og trænerne, Lea og Tine, som glæder sig til udendørs sæsonen.

Pigerne har ellers spillet en flot vintersæson indendørs. Både U9 og U10 var denne vinter meldt i JBU’s futsal-turnering, i stedet for den almindelige indendørs-turnering, som pigerne har været vant til. Pigernes trænere havde valgt, at U9 og U10 skulle træne futsal, da spillet og reglerne mere ligner udendørs og vintertræningen derfor i høj grad kan bruges som grundlag for udendørssæsonen.

Spillet blev da også præcis den succes, som trænerne håbede. Både U9 og U10 klarede sig rigtig godt i turneringen og pigerne kunne tage den teknik de havde fra udendørs med over i futsal-turneringen.

Men nu står den altså på udendørs fodbold de næste mange måneder og her skal trænes teknik og taktik, men vigtigst er der fokus på det gode kammeratskab, samarbejde og det at kunne fungere som et hold, så er du født i 07 eller 08 og går du med en fodboldspiller i maven, er du velkommen til at komme og træne med og møde Farsø’s glade U9 og U10 fodboldpiger.

e-max.it: your social media marketing partner