Samarbejde mellem Gymnastikforening og Farsø Skole

FARSØ: Det gode samarbejde mellem foreninger og Farsø skole fortsætter. 6. årgang på Farsø Skole har i den seneste tid haft to ekstra idrætstimer på skemaet. 

Her har to instruktører Mikkel og Nanna fra Farsø Gymnastikforening haft eleverne under deres kyndige vinger og ledt dem gennem bl.a. behændighed og spring på forskellige niveauer.

Da der ikke er mange elever på 6. årgang, der dyrker gymnastik i fritiden, havde de to instruktører som udgangspunkt lavet et simpelt program uden de store forventninger til eleverne. Men disse lave forventninger har eleverne gjort til skamme, idet de har været engagerede, motiverede og interesserede i alle de ting, de er blevet præsenteret for.

– Det er gået over alt forventning, og det har været fedt, at selv fodbolddrengene har givet den fuld gas, siger Nanna.

Derudover fremhæver hun også samarbejdet med lærerne, som har støttet og hjulpet, men også suget nye ideer og viden til sig fra de dygtige instruktører.

Og eleverne har samme positive opfattelse af forløbet: – Det har været sjovt og lærerigt – vi vil gerne have mange flere gange med Nanna og Mikkel.

 

Dermed er der vist ingen tvivl om succesen i dette samarbejde. Gymnastikforeningen håber på, at der måske kunne vise sig en potentiel gymnast eller instruktør på årgangen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: