VESTHIMMERLAND: TeamGym Himmerlands gymnaster deltog forrige lørdag i individuel konkurrence til SpringCup Nord i Randers. 

De 16 gymnaster, heriblandt flere fra Farsø, var fordelt i 6 puljer efter alder, hvor de fra kl. 9.00-15.30 sprang deres 4 spring i indledende runde, 2 i trampet (minitrampolin) og 2 på bane. 


Alle gymnaster deltog i individuel konkurrence i Silkeborg i december, derfor var nervøsiteten denne gang ikke så stor, og mange af gymnasterne glædede sig til at komme i konkurrence og forbedre deres resultater fra sidst.

For de to Mikrodrenge Mads Loft og Sofus B. Steinbrenner var de indledende runder allerede ovre kl. 11.15 og så var der lang tid til finalerne som blev afviklet fra kl. 15.50. Begge drenge var nemlig så dygtige, at de var blandt de 10 gymnaster i deres aldersgruppe der kvalificerede sig til finalen, og det gjorde de i begge discipliner. I ventetiden var der god tid til at heppe på holdkammeraterne, som var i konkurrence.

Alma Nielsen og Ida Loft sprang sammen med 46 andre piger i deres pulje, de sprang nogle fine spring, men nåede ikke finalepladserne, Kirstine O. Johansson var eneste TeamGym Himmerland pige i sin pulje og nåede lige nøjagtig heller ikke i finalen.

Else Sørensen, Julie A. Hansen, Natasja Pilgaard, Pauline Kappel, Rose B. Steinbrenner og Shanne Haldrup var i hård konkurrence mod 63 andre piger, her kvalificerede Natasja Pilgaard sig til finalen i trampet, mens flere af de andre piger var tæt på finalepladserne.

Hos drengene skulle Mike Haldrup, Oliver Rybjerg, Sebastian Sørensen, Silas B. Steinbrenner og Simon Odberg se om de kunne gøre Mikrodrengene selskab i finalerunderne, de kæmpede godt med nogle fine spring, og Oliver Rybjerg kvalificerede sig til finalen i trampet mens Simon Odberg tog finalepladser på både bane og i trampet. 

TeamGym Himmerlands finalespring gik lige som dagens øvrige spring rigtig fint, og så var der igen ventetid, til alle finaler var ovre, da finaleresultaterne først blev offentliggjort ved medaljeoverrækkelsen. 

Det var derfor en flok meget spændte TeamGym Himmerland finalister der ventede på, om deres navn blev råbt op som et af de 3 første i deres puljer, så de stolt kunne træde op på medaljepodiet.

Finaleresultaterne blev således at Natasja Pilgaard, Farsø og Oliver Rybjerg, Farsø begge sprang sig til en flot 7 plads. Simon Odberg, Farsø fik en 5. plads på bane og sprang sig sikkert til sølvmedaljen i trampet.

Sofus B. Steinbrenner tog 5. pladsen i trampet og fik en delt 2. plads og dermed sølvmedalje på bane. Mads Loft tog 4. pladsen på bane og strøg helt til tops og tog guldmedaljen i trampet med over 1 karakterpoint ned til nr. 2.

Instruktørerne Mikkel Høst, Jonas Poulsen og Mette Berg er stolte over dagens resultater. Gymnasterne gjorde alle en flot indsats og sprang nogle gode spring.

- Der er en rigtig god stemning når vi er til konkurrence, og det er dejligt at se at gymnasterne bakker hinanden godt op, samt at der er super forældreopbakning.  Nu skal vi finpudse de sidste spring samt serien, så vi er klar til holdkonkurrencerne og opvisningerne i marts, april og maj. 

Næste udfordring for de lokale trampolinspringere bliver et stævne i Vejen til februar.

e-max.it: your social media marketing partner