Politirapporten                                                
Fra mandag den 27. november til søndag den 3. december

MANDAG:
Bil stjålet
FARSØ: En blå Ford Focus årgang 2008 med reg.nr. EW 50 753 er blevet stjålet fra Ibisvej i Farsø.

TIRSDAG:
Smykker og euro stjålet ved indbrud

FARSØ: I tidsrummet mellem kl. 08.15 og 22.20 blev der begået indbrud i hus på Skovvænget. Tyven kom ind ved at kaste en sten gennem en rude til et soveværelse. Indenfor blev der stjålet smykker og kontanter i euro.

ONSDAG:
Igen sten brugt ved indbrud
HAUBRO: I tidsrummet mellem kl. 8.00 og 15.45 blev en rude knust i en terrassedør på en landejendom på Vadgårdsvej. Stuehuset blev gennemrodet og der blev stjålet sølv- og guldsmykker fra stedet.

Heroin fundet ved ransagning
GATTEN: Ved en ransagning kl. 20.30 hos en 60-årig beboer på Gattenvej fandt Politiet 8,4 gram heroin. Den 60-årige mand sigtes nu for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Lejer tog sofa, spisebord og dyner med sig
LENDRUP: En lejer er under stærk mistanke for tyveri, efter at et fritidshus efter udlejning manglede både sofa, spisebord, fjernsyn af mærket Philips, fire dyner og diverse køkkenservice. Fritidshuset ligger på Porsevej og tyveriet har fundet sted i perioden 9. til 13. november.

SØNDAG:
Olietyveri lykkedes ikke
FARSØ: I løbet af weekenden forsøgte tyve at stjæle fyringsolie fra en nedgravet tank på Røjbækvej. Tyvene fik afprøvet samtlige sikkerhedsforanstaltninger på tanken, men måtte i sidste ende opgive at få stjålet olien. 

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner