Politirapporten
Fra mandag 8. april – fredag 12. april  

 

MANDAG:
Indbrud i graverhus
FARSØ: I tidsrummet mellem fredag eftermiddag kl. 16 og lørdag kl. 16 blev der begået indbrud i graverhuset på Farsø kirkes annekskirkegård. Der blev brudt et vindue op der blev bl.a. sjålet en hækkeklipper, et boresæt, en hæksaks, en bajonetsav, en rundsav og haveredskaber.

Kontanter stjålet fra bil
TREND: I tidsrummet mellem søndag kl. 17 og mandag kl 9 blev der stjålet en sort pengepung indeholdende kr. 1.300 fra en uaflåst personbil der stod parkeret på Løgstørvej.

 

Forsøg på indbrud
OVERLADE: Der er i tidsrummet mellem søndag og mandag gjort forsøg på indbrud i et hus Bjørnsholmvej. Et vindue i en yderdør er forsøgt fjernet.

 

TIRSDAG:
Stjålet bil fundet efter færdselsuheld

MYRHØJ: I tidsrummet mellem kl. 4 og kl 6 tirsdag morgen blev en bil stjålet fra Myrhøjvej. Bilen var aflåst. Senere på dagen blev den stjålne bil impliceret i et færdselsuheld nord for fjorden. Politiet har sigtet en 27-årig mand fra Brovst for tyveriet af bilen.

 

ONSDAG:
3 længer nedbrændte
RANUM: En fritidsbolig på Rønbjergvej, der tidligere er kendt som Rønbjerg Auto, brændte onsdag morgen totalt ned. Brandvæsenet blev alarmeret kl. 05.03 og da man kom frem var den tidligere landejendom var de tre længer omspændt af flammer. Årsagen til branden er ukendt, men den er formentlig opstået i beboelsen. Der var ingen i huset, da ilden opstod. Det var en nabo til ejendommen, som opdagede branden.

 

Tyveri af traktor
RANUM: I tidsrummet mellem tirsdag aften kl. 18 og onsdag kl. 10 blev der stjålet en Massey Ferguson traktor, model MF 6840, fra en landejendom på Rønbjergvej. Traktoren  har reg.nr. MZ 11 023.  

 

Hærværk på asylcenter
RANUM: Onsdag aften blev en terrassedør til en lejlighed i Ludvig Müllers Have på asylcentret i Ranum brudt op. I lejligheden er der spredt noget rødt væske som Politiet betegner som hærværk. Intet er stjålet fra lejligheden.

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

 

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner