Politirapporten
Fra mandag 3. december – søndag 9. december  

MANDAG:
Indbrud i udhus

FARSØ: I tidsrummet mellem 23. og 28. november klippede en tyv en hængelås over til et udhus på Kløvervej. Fra udhuset blev der stjålet en del el-værktøj og et svejseapparat.

Indbrud via soveværelsesvindue
HVALPSUND: I fredags i tidsrummet mellem kl. 08.00 og 19.45 blev der begået indbrud på landejendom på Hessevej. Tyven kom ind via et soveværelsesvindue som blev brudt op. Der er ingen opgørelse over hvad der er stjålet.
 

Kvinder i slagsmål
HORNUM: Mellem kl. 22.30 og 22.50 fredag aften kom to kvinder op at slås på Aalborgvej. En 31-årig kvinde har anmeldt en 30-årig kvinde for vold. Den 30-årige skulle angiveligt have bidt og kradset den 31-årige og revet hende i håret. Desuden skulle der i følge anmeldelsen også være uddelt spark på både hoved og krop.
De to kvinder var på vej hjem fra en firmajulefrokost og slagsmålet er tilsyneladende startet i en bil.
 

Kontanter stjålet ved indbrud
FJELSØ: Natten til søndag blev der begået indbrud i et hus på Stensbækvej på Fjelsø Mark. Et vindue blev brudt op med et koben, og fra huset er der stjålet et mindre kontantbeløb.

TIRSDAG:
Dekorationer stjålet fra et udhus
HVALPSUND: I tidsrummet mellem kl. 04.00 og 05.00 natten til tirsdag blev en dør brudt op til et udhus på Sundvej. Fra udhuset forsvandt nogle dekorationer, kranse og en elektrisk ovn. Kransene efterlod tyven hos naboen.
 

TORSDAG:
Hjul stjålet fra biler
RØNBJERG: Natten til i torsdags blev tre biler klodset op på parkeringspladsen ved Landal, Rønbjerg Feriecenter. Alle fire biler fik stjålet hjulene. Der er bl.a. tale om en Toyota RAV 4, en Honda CRV og en Mazda.
 

LØRDAG:
Tyv skræmt af alarm
FARSØ: Kl. 04.27 blev en vinduesalarm aktiveret på Farsø Apotek i Nørregade efter en tyv forsøgte at bryde ind. Tyven tog flugten og intet blev stjålet.
 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

 

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  
 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  
 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 
 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner