Politirapporten   
Fra mandag 12. oktober – søndag 18. oktober

TIRSDAG:
Knallert stjålet
FARSØ: I tidsrummet mellem mandag og tirsdag blev en knallert af mærket PGO med reg. nr. AW 430 stjålet fra en adresse på E. Rabøls Vej.

ONSDAG:
Bil sat i brand og tre ruder knust
VILSTED: Natten til onsdag modtog Politiet to anmeldelser på Vilstedvej med kun 7 minutters mellemrum. Kl. 01.47 gik første opkald på en bil som stod i brand. Det drejede sig om en afmeldt VW Golf. Kl. 01.54 kom næste opkald til Politiet om et hus længere nede af vejen. Her var tre ruder knust ved brug af en postkasse, en hegnspæl og en sten. Politiet formoder der er tale om de samme hærværksmænd.

PC stjålet ved indbrud
HVALPSUND: I forbindelse med et indbrud i et hus på Tingvej blev der stjålet en bærbar PC af mærket Lenovo.

TORSDAG:
Trailer stjålet
VESTER HORNUM: I tidsrummet mellem onsdag og torsdag blev en trailer af mærket Stema til 750 kg og med reg. nr. PT 98 42 stjålet fra vejen Skovbakken.

SØNDAG:
Værtshus fik knust ruder med golfkølle
FARSØ: Kl.01.00 gik en utilfreds mand amok ved med en golfkølle at knuse tre ruder i værtshuset Hr. Nielsen i Søndergade. Overvågningsbilleder dokumenterer mandens gerning, men han er endnu ikke identificeret.

17-årig standset i bil
FARSØ: Kl. 02.45 standsede Politiet en bil på Nibevej i Farsø ført af en 17-årig ung mand fra Aalestrup. Selvom han havde erhvervet kørekort, havde han ingen myndig person med kørekort ved sin side som passager. Derimod var hans passager en 12-årig pige.

PH lampe stjålet ved indbrud
FARSØ: Ved 03-tiden vågnede beboeren i et hus på Stationsvej ved larm. Hun bemærkede dog intet midt om natten. Morgenen efter skulle det dog vise sig at et vindue var blevet brudt op, og der var stjålet en PH-bordlampe fra vindueskarmen. 

Indbrud på ejendom
MUNKSJØRUP: Indenfor en 3 ugers periode er der begået indbrud på en ejendom på Søndersøvej. Huset er gennemrodet. Det er ikke opgjort om noget et stjålet.

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

Borgerne kan ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

e-max.it: your social media marketing partner