Politirapporten
Fra mandag 12. august – søndag 18. august

 

MANDAG:
To personer anholdt for adskillige tyverier af gasflasker

Nordjyllands Politi skred sent mandag aften kl. 23.35, til anholdelse af en 41-årig mand og en 42-årig kvinde. Politiet mistænker dem for adskillige tyverier af gasflasker i Nordjylland, heriblandt ved Dagli Brugsen i Gedsted.

 

Anholdelsen af begge mistænkte skete på den 42-årige kvindes bopæl i Randers-området. Ved den efterfølgende ransagning beslaglagde Politiet 90 gasflasker., der stammer fra tyverier fra forskellige brugsforeninger og tankstationer i Nordjylland. Derudover blev der beslaglagt en brugsstjålet lastbil, en brugsstjålet varebil, en brugsstjålet campingvogn og cirka 90 gram amfetamin. 

 

Slap heldigt fra færdselsuheld
HVALPSUND: Kl. 16.27 kørte to biler sammen i krydset Illerisørevej/Sundvej. Et ældre dansk ægtepar stødte i krydset sammen med en bil ført af en polsk mand. Ægteparret var en tur på sygehuset til tjek, men her kunne man konstatere, at de var sluppet uden skader

 

Fiat stjålet
KORSØ: Nordjyllands Politi har fået en anmeldelse om tyveri af et køretøj, der holdt på Brovejen i Korsø. Det drejer sig om en orange Fiat, der er stjålet fra en garage

 

Døre sparket ind ved indbrud
OVERLADE/HYLLEBJERG: Nordjyllands Politi har fået to anmeldelser omkring indbrud - hvor døre i begge tilfælde er blevet sparket op. Det første indbrud var i en villa på Bjørnsholmvej i Overlade. Her er der ikke overblik over, om der er stjålet noget. Ikke langt derfra - på Trend å vej i Hyllebjerg - har der også været et indbrud. Her er døren til en garage sparket ind og gerningsmanden er ad den vej kommet ind i huset. Her er der heller ikke overblik over, om der er stjålet noget.

 

Færre indbrud i sommerferien
NORDJYLLAND: Markant færre nordjyder fik besøg af indbrudstyve i løbet af sommerferien. Det viser årets opgørelse af sommer-indbrud foretaget i ugerne 28-32.

 

Tallene viser, at 191 nordjyske hjem i løbet af fem uger i juli og august var udsat for indbrud. Og en opgørelse over indbrud i tilsvarende periode de sidste fem år viser et klart og løbende fald i antallet af indbrud. For eksempel var tallet tilbage i 2015 hele 411 indbrud.

 

FREDAG:
Hærværk mod kabelskab

FARSØ: I tidsrummet mellem torsdag kl. 23.00 og fredag morgen kl. 07.00 begik en lokal 24- årig mand hærværk mod et kabeskab på Svoldrup. Flere kabler blev skåret over. Han blev anholdt af Politiet og efterfølgende løsladt igen efter afhøring.     

 

LØRDAG:
Motorcykel stjålet
FARSØ: Mellem fredag og lørdag blev en motorcykel der stod parkeret ved Farsø Rådhuscenter stjålet. Det drejer sig om en Xingyue model Xy150zkingyue med registreringsnummeret BF 11 023.

 

SØNDAG:
Øl fustage stjålet fra byfest
FARSØ: En fustage indholdende 25 liter øl blev natten til søndag i tidsrummet mellem klokken 03.30 og 04.00 stjålet fra FarSØ festens telt i Farsø Søanlæg.

 

Gaffeltruck i brand på værksted
ST. BINDERUP: Sent søndag eftermiddag udbrød der brand hos St. Binderup Synshal på Møllegårdsvej. Branden er tilsyneladende brudt ud i en gaffeltruck, der stod i en port ved værkstedet. Branden udviklede en del røg i værkstedet, men forvoldte ikke yderligere skade på andet materiel og selve bygningen. Det er ikke klarlagt hvorfor gaffeltrucken brød i brand.

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

 

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner