Politirapporten
fra mandag 9. april – søndag 15. april

MANDAG:
Gårdbrand
ØSTRUP: Kl. 01.53, natten til lørdag måtte brandvæsnet rykke ud til en gårdbrand på Svoldrupvej 172. Flammerne havde fat i taget på laden, da brandvæsenet nåede frem, og slukningen varede i flere timer. De dyr der var på ejendommen blev alle reddet ud.  Branden menes opstået onkring en eltavle. 

Tegnebog stjålet på sygehus
FARSØ: I tidsrummet mellem kl. 14 -16 søndag var en 70-årig kvinde på besøg på Farsø Sygehus. I forbindelse med det besøg kvindens taske, der indeholdt tegnebog, kørekort,  hævekort m.m. 

Påvirket bilist standset
STRANDBY: Søndag aften standsede Politiet en 25-årig bilist på Viborgvej. Betjentene fandt den 25-årige påvirket og derfor blev han testet for narko. Denne viste udsalg for både kokain og cannabis. Den 25-årige blev derfor taget med af Politiet for at afgive en blodprøve for at bekræfte resultatet.

TORSDAG:
Bil stjålet
RØNBJERG: Natten til torsdag blev en sort Ford Fusion med reg.nr. ZK 56 761 stjålet på Livøvej. Bilen stod parkeret i en privat indkørsel da den blev stjålet. 

Havetraktor stjålet
VESTERBØLLE: Natten til torsdag blev en hængelås klippet over til et udhus på Tolshøj. Herfra blev der stjålet en Husqvarna havetraktor af en værdi på ca. kr. 8000.

 

FREDAG:
computerudstyr stjålet fra friskole
HAUBRO: Haubro Friskole har været udsat for indbrud og tyveri af computerudstyr fra skolen. En dør blev brudt op til rummet, hvor computerudstyret stod.

Haveudstyr stjålet
GATTEN: Fra en uaflåst lade på Gatten Skovvej er der blevet stjålet tre motorsave samt to hækkeklippere. 

Stoppet for spirituskørsel
FARSØ En 50-årig mand fra mors blev standset af en politipatrulje i Søndergade, de undrede sig over mandens usikre kørsel. Manden blev taget med for at afgive en blodprøve under mistanke for spirituskørsel.

Påvirket af stoffer
KNUDSTRUP: En politipatrulje standsede en 18-årig mand på Sognevejen under mistanke for at køre med stoffer i blodet. Manden blev taget med for at afgive blodprøve.

SØNDAG:
Cuvetter stjålet fra brugsen
RANUM: To gange i løbet af få dage er der stjålet cuvettesteger fra Dagli’ Brugsen. Først forsvandt der en enkelt steg fra fryseren og kort efter to stege. Brugspersonalet har ide om hvem tyven kan være, som Politiet nu er ved efterforske nærmere.

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448 

 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.

 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner