Politirapporten
Fra mandag 27. juli – søndag 2. august

TIRSDAG:
Jolle stjålet fra sø
GATTEN: I tidsrummet mellem fredag og tirsdag blev en jolle der var forankret i Sjørup Sø stjålet. Jollen har farverne rødbrun og grå og har en værdi af kr. 3.500.

Fødevarer og værktøj stjålet
HORNUM: I tidsrummet mellem mandag eftermiddag og tirsdag middag blev der begået indbrud i et hus på Vester Søttrupvej nord for Hornum. En rude blev knust for at komme ind. Indenfor er der stjålet fødevarer, øl og sodavand, en vaskemaskine og en ovn, diverse  håndværktøj, en motorsav, en buskrydder og en hækkeklipper.

TORSDAG:
Havetraktor stjålet
TREND: I tidsrummet mellem 27. juli kl. 19 og 30. juli kl. 19.00 blev der stjålet en havetraktor af mærket Husqvarna Rider 318x fra Vitskøl Kloster. Traktoren stod i en aflåst garage, hvor hængelåsen altså var klippet over med en boltsaks. Traktoren har en værdi af kr. 40.000

11 kørte for stærkt
TREND: Ved en færdselskontrol på Viborgvej ud for Vitskøl Kloster noterede Politiet 11 billister for at køre for stærkt. Hastigheden må højst være 60 kilometer i timen på strækningen. Bilisterne kan nu se frem til en bøde.

Rude knust i hoveddør
FARSØ: En ejendom på Røjbækvej har fået knust ruden i hoveddøren. Der er dog ikke noget det tyder på at der har været tyve inde i huset.

FREDAG:
Træpiller stjålet
FLEJSBORG: I tidsrummet mellem torsdag og fredag blev der begået indbrud i et udhus på Ejstrupvej. Der er fjernet 6 paller træpiller til en værdi af 15.000 kroner. Det formodes at der brugt en lastbil eller en vogn til tranportere de fyldte paller væk med.

LØRDAG:
Spritbilist uden kørekort

VESTER HORNUM: Politiet standsede en bilist på Nyboesvej. Bag rattet sad en kending af politiet, som allerede er frakendt kørekortet. Desuden var den 41-årige lokale mand også påvirket af alkohol, og derfor blev han også anholdt og sigtet for spritkørsel.

Tyve grebet på fersk gerning
ØSTRUP: Kl. 21.20 opdager en nabo til Himmerlands Dækservice på Svoldrupvej, at der er ved at blive brudt ind på virksomheden. Det fik naboen til at kontakte Politiet. Ca. et kvarter senere ankommer Politiet til stedet og pågriber de to indbrudstyve på fersk gerning. Det var en 24-årig kvinde fra Aalborg og en 26-årig mand fra Løgstør. Kvinden havde desuden amfetamin og en hobbykniv på sig. Hun blev derfor ud over indbrud også sigtet for overtrædelse af både våbenloven og loven om euforiserende stoffer. De blev anholdt og taget med af Politiet.

SØNDAG:
5 PH-lamper stjålet
FARSØ: I tidsrummet fra fredag formiddag til søndag middag blev der begået indbrud i et hus på Skovbakke Allé. Et vindue til en udestue blev brudt op og fra huset er der stjålet 5 PH-lamper af en samlet værdi på kr.88.000.  

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

e-max.it: your social media marketing partner