Politirapporten         
Fra mandag 4. oktober til mandag 11. oktober 2021

MANDAG:
Udstyr til kvægdrift stjålet
SØTTRUP: I tidsrummet mellem 24. september til 4. oktober er en del grej til kvægdrift stjålet fra en landejendom på Aggersundvej. Grejet befandt sig i et udhus ved ejendommen og har en samlet værdi på kr. 45.000.

TORSDAG:
Hærværk mod lyskasser
FARSØ: Et hus på Søndergade har været udsat for hærværk. Det skete i forbindelse med at husets beboer blev vækket af et højt brag og et lysglimt. Efterfølgende kunne han konstatere at nogle kælderruder i en lyskasse var knust.

Indbrud på landejendom
SJØSTRUP: Der er begået indbrud på en landejendom ved Sjøstrup. Tyven er kommet ind via en uaflåst dør og har herefter gennemrodet huset. Der er blandt andet stjålet smykker.

FREDAG:
Mand fik beslaglagt sin bil
TREND: Kl. 11.00 standsede Politiet en 26-årig mand i en Opel Astra på Viborgvej. Manden blev siget for mindst 4 forhold. Han er mindst to gange tidligere blevet standset for at køre bil, mens han er frakendt kørekortet, og da det nu skete igen, beslaglagde Politiet mandens bil. Derudover blev han siget for at køre uden lovpligtig ansvarsforsikring på bilen. Og endelig kørte bilen med stjålne nummerplader og bilen var derfor heller ikke indregistreret. 

Nordjyllands Politi advarer: Fup i telefonen
Nordjyllands Politi advarer mod svindlere, der blandt andet har haft travlt med at ringe til borgere i blandt andet Himmerland.

De ukendte personer ringer op og siger, at de er fra borgerens bank, og at der er problemer med vedkommendes netbank.

Men man skal ikke give oplysninger til personen i telefonen, for det er fusk, advarer politiet. I værste fald risikerer man, at svindlere hæver penge fra kontoen.

MANDAG:
Mand fundet død i brændende hus
FARSØ: Klokken 02.52 i nat blev brandvæsenet alarmeret af en nabo til et hus på Hejrevej, som var i brand. Såvel brandmandskab fra Farsø og Aars rykkede ud til branden. Røgdykkere fandt husets 92-årige mandlige beboer livløs inde i det brændende hus. Han blev kort tid efter erklæret død. Der var ikke andre i huset. Brandårsagen er endnu ikke meldt ud.

Nærstation Vesthimmerland har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Løgstørvej 14B, 9600 Aars, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening er: Mandag og Tirsdag kl. 12.00-15.00, onsdag lukket, torsdag 11.00-17.00 og fredag kl. 09.00- 12.00. Lørdag, søndag og helligdage lukket.  


Nærstationen kan bl.a. hjælpe med: Anmelde en sag, Status på din sag, Indlevering af mindre hittegods, Vejledning og rådgivning om forebyggelse af bl.a. indbrud, Information om tilbud til ofre, pårørende, vidner o.a.

Borgerne kan ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

e-max.it: your social media marketing partner