Politirapporten                            
Fra mandag 5. februar – søndag 11. februar

MANDAG:
Indbrud gennem børneværelse
STRANDBY: Lørdag formåede tyve at bryde ind i et hus på Farsøvej indenfor 45 minutter. Et vindue til et børneværelse blev brudt op mellem kl. 17-30 og 18.15. Det er ikke opgjort hvad der stjålet. 

Knallert påkørt af bil
RANUM: Kl. 05.56 blev en knallert ført af en lokal 57-årig på Viborgvej påkørt af en personbil ført af en 65-årig mand fra Brovst. Knallertkøreren væltede ved uheldet, men slap uden skader. Heller ikke billisten kom til skade. 

Døren sparket ind af overbo
GEDSTED: En mand i Gedsted oplevede mandag aften, at døren til hans lejlighed på Østergade blev sparket ind. Det viste sig, at beboeren og hans overbo gennem længere tid havde haft uoverensstemmelser. Det havde eskaleret, så overboen havde sparket underboens dør ind. Derfor er sagen nu ændret til en hærværkssag, som overboen har erkendt.

Indbrud hos tømrerfirma
FARSØ: Kl. 23.10 blev der begået indbrud hos Tømrerfirmaet Teddy Rønaa A/S på Nibevej. En port blev brudt op og der blev stjålet Dewalt elværktøj for et ukendt beløb. Blandt andet blev der stjålet en kap/geringssav og en kap/vendesav.

ONSDAG:
Indbrudsforsøg på landejendom

VESTERBØLLE: I tidsrummet mellem mandag og onsdag blev det forsøgt at bryde ind på en landejendom på Sognevejen. En dør til det ubeboede stuehus blev forsøgt opbrudt, men da den var forsynet med ekstra låse, lykkedes det ikke.

Hus brændte ned
ULLITS: Kl. 03.25 blev brandvæsenet tilkaldt til et overtændt hus på Azalievej. Det ældre hus var ubeboet og under totalrenovering. Der pågår brandtekniske undersøgelser for at fastslå brandårsagen. 

Forsøg på indbrud
RANUM: I tidsrummet mellem tirsdag kl. 14.00 til onsdag kl. 09.30 blev der gjort forsøg på at bryde ind i et hus på Kirkevej. Der blev forsøgt at afliste en rude.

FREDAG:
Brand i bazar
FARSØ: Kl. 21.53 blev brandvæsenet tilkaldt til en brand i Nørregade, hvor der var udbrudt brand i Farsø Bazar. Ilden blev hurtigt slukket. Butikken blev spærret af med henblik på tekniske undersøgelser, der skal fastslå brandårsagen.

 

Gør det sværere for tyven …
Vinterferien ’banker på’, hvorfor det er tid at aktivere den sunde fornuft, før du tager på ferie.
For at gøre det sværere for tyven, kan du selv gøre nogle ting:
*Lås værktøj og haveredskaber inde, så tyven ikke kan bruge det til indbrud. Har du en stige udenfor, så lås den fast
*En høj hæk giver tyven ro til at bryde ind. Overvej, om du skal klippe din hæk ned eller gøre plankeværket lavere.
*Tænk på, hvad tyven kan se gennem dine vinduer. Sæt de værdifulde ting, så de ikke er synlige udefra
*Få det til at se ud som om, der er nogen hjemme, når du og din familie er væk
*Der må gerne være lidt uorden i haven, så det ser ud som om, der er nogen hjemme. Lad fx trillebøren stå fremme
*Lad være med at annoncere at du er på ferie. Skriv om din ferie på sociale medier når du er kommet hjem.
*Få hjælp fra din nabo mens du er væk. Naboen kan fx gå en runde om dit hus, fylde affald i din affaldspose, eller parkere sin bil foran dit hus.
*Tyve går mest efter computere, Ipads, mobiltelefoner, fladskærme og spillemaskiner. Dernæst efter smykker, kontanter, valuta og mærkevaretøj. Måske skal du sikre de mest værdifulde ting ekstra?

 


Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket. 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner