Politirapporten
Fra mandag 3. juni – søndag 10. juni

ONSDAG:
Tyveri fra ulåst varebil
VOGNSILD: I tidsrummet mellem tirsdag kl. 17.00 og onsdag kl. 16.00 blev der stjålet forskelligt håndværktøj samt kontanter fra en ulåst gul Mercedes varebil, der stod parkeret på Svoldrupvej. Ud over håndværktøjet blev der stjålet en tegnbog med diverse kort og 300 kr. i kontanter.  

TORSDAG:
Kørte i afmeldt bil med nedslidte dæk

GISLUM: Kl. 00.40 natten til torsdag standsede Politiet en 29-årig mand på Gislumvej.. Han kørte i en bil som var afmeldt. Han havde ingen bilforsikring, og desuden var dækkene nedslidte.
 

Sigtet for misrøgt af otte hunde
ØSTERBØLLE: En 60-årig mand og en 45-årig kvinde blev sigtet for overtrædelse af dyreværnsloven. da politiet i samarbejde med en dyrlæge tilså deres otte hunde på Vogterhusvej. Hundene gik i indendørs bure og manglede både vand og næringsrigt foder.
Efter aftale med dyrlægen skal ejerne rette op på dyrenes forhold, og så får de et kontrolbesøg.
 

SØNDAG:
Bil trillede rundt ved færdselsuheld  

SKARP SALLING: Kl. 05.28 skete der et færdselsuheld syd for Skarp Salling. Bilen kørte mod syd, og føreren – en 44-årig mand mistede - muligvis på grund af det våde føre, herredømmet over bilen. Derfor kørt bilen af vejen og rullede rundt tre gange før den endte på taget. Et vidne så uheldet og kaldte 112. Der var to personer i bilen, som blev kørt på Aalborg Universitetshospital til et tjek for skader. Ud over føreren befandt der sig også en 40-årig medpassager i bilen – ligeledes fra lokalområdet. De blev begge kørt på Aalborg Universitetshospital til et tjek for skader. Det viste sig at de var sluppet fra uheldet uden alvorlige skader.

 

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:   

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448   

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  
 

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner