Politirapporten
Fra mandag 19. juli til søndag 25. juli 2021

TIRSDAG:
Fiskeudstyr stjålet
FANDRUP: I tidsrummet mellem mandag og tirsdag blev der begået tyveri fra en ejendom på Fandrupvej.  Der er stjålet en tejn til at fange hummere med og en snaplås til en benzintank.

Indbrud i garage
KLOTRUP: Natten til tirsdag blev der begået indbrud i en garage på Knabervej. Herfra forsvandt der forskelligt hånd- og elværktøj.

ONSDAG:
Opel Corsa stjålet
HORNUM: I tidsrummet mellem kl. 12.00 og 21.00 blev der stjålet en sølvgrå Opel Corsa, årgang 2007 fra Torvet. Bilens reg.nr. YX 40 393.

TORSDAG:
Knallert kolliderede med lygtepæl
AALESTRUP: Kl. 21.40 skete der et færdselsuheld med en knallert på Busgade. En 15-årig dreng førte knallerten indtil han kørte ind i en lygtepæl og væltede. Uheldet var så alvorligt, at han fik brud på begge lårben. Knallerten var uindregistreret.

Brand i lade
GISLUM: Kl. 06.31 blev brandvæsenet alarmeret til en brand i en ladebygning på Gislumvej. Frygten var at branden skulle brede sig til gårdens stuehus med stråtag. Men stålpladerne holdt godt på varmen indtil brandfolkene fik branden slukket. Meget tyder på at branden er opstået omkring fyrrummet i ladebygningen og så har den spredt sig til loft og tagkonstruktion. Brandfolk rykkede ud fra stationen i Aars, men de måtte hente assistance fra stationen i Farsø også, der rykkede ud med brandsprøjte og tankvogn. Ingen kom til skade i forbindelse med branden.

FREDAG:
Ladere og el-værktøj stjålet ved indbrud
HVALPSUND: I tidsrummet mellem torsdag kl. 15.00 og fredag kl. 17.00 blev der begået indbrud i en garage på Illerisørevej.  Herfra blev der stjålet en Dewalt geringssav, batteri og oplader til en golfvogn samt en lader til en Makita boremaskine.

El-værktøj stjålet
HVALPSUND: I samme tidsrum gik det ud over en adresse på Sundvej. Herfra blev der stjålet forskelligt el-værktøj samt en kædesav.

LØRDAG:
El-værktøj stjålet
STRANDBY: I tidsrummet mellem torsdag og lørdag blev der begået indbrud i et hus på Løgstørvej. Herfra blev der stjålet forskelligt el-værktøj,

Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.  

Borgerne kan ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner