Politirapporten
Fra mandag 20. december til søndag 26. december 2021

MANDAG:
El-værktøj og optændingsblokke stjålet
ERTEBØLLE: I tidsrummet mellem 11. til 19. december blev der begået indbrud i en garage ved et sommerhus på Kjeldhøj. Herfra blev der bl.a. stjålet el-værktøj og optændingsblokke.

Både fører og bilejer sigtet
FARSØ: Mandag formiddag standsede Politiet en 24-årig mandlig billist i Søndergade.  Manden blev bedt om at tage en narkotest, der slog ud og viste at han var påvirket. Manden havde heller ikke kørekort. Han blev sigtet for begge forhold. Bilens ejer, en 24-årig kvinde fra Vesthimmerland sigtes desuden for at overdrage bilen til en person uden kørekort

TIRSDAG:
Pengekasse tømt i vejbod

STRANDBY: Tirsdag fik en gårdbutik med vejbod på Løgstørvej tømt sin pengekasse. Pengekassen indeholdt ca. kr. 500

ONSDAG:
Indbrud i udhus

HVALPSUND: I tidsrummet mellem den 19. december kl. 17.00 og onsdag den 22. december kl. 14.15 blev der begået indbrud i et udhus ved et sommerhus på Illeris.
Ved at bryde en hængelås til udhuset er der stjålet værktøj af forskellige mærker. 

Knallertlarm til ulempe
BYGUM: Ved 23-tiden mødtes en flok unge knallertkørere på Sognevejen. Her gasser de op og kører ræs, ligesom en bil kigger forbi og laver hjulspin. Det generer beboere på vejen, der tilkalder Politiet. Da Politiet kommer frem er knallertkørere og bil kørt igen.  

FREDAG:
Glemte at slukke juledekorationen
RØNBJERG: Beboere i et sommerhus på Skov Sørens Vej glemte øjensynligt at puste lyset ud i en juledekoration, juleaften da de forlod huset. Heldigvis kunne husets alarmsystem fange den ekstra røg, hvilket sendte en melding til alarmselskabet kl. 21.32, hvorefter Brandvæsenet rykkede ud til adressen. Heldigvis var der ingen ild, så der skulle blot luftes ud og beboerne slap med skrækken.    

SØNDAG:
Alvorligt færdselsuheld
GEDSTED: Kl.10.11 skete der et alvorligt færdselsuheld i krydset Østergade-Korsholmsvej. En bil på Korsholmvej i retningen mod syd overholdt ikke sin ubetingede vigepligt og kørte ind i anden bil der kom fra Østergade. I den første bil befandt sig en familie fra Tåstrup, bestående af en 40-årig mand og en 35-årig kvinde samt deres to børn på henholdsvis et og fem år. I den anden bil, som blev påkørt, befandt sig en 33-årig mand fra lokalområdet. Sammenstødet var så voldsomt, at bilen med familien endte på taget, mens den 33-årige fortsatte ind i en have. Der blev sendt både politipatruljer, ambulancer og en lægehelikopter til ulykkesstedet - helikopteren kom dog ikke i aktion. Den 35-årige kvinde blev dog alvorligt kvæstet, og alle fem implicerede i ulykken blev kørt med ambulance til Aalborg Universitetshospital - de fire med ikke livstruende skader. Kvinden blev kort tid efter meldt uden for livsfare. Børnene slap godt fra ulykken, da de sad godt fastspændt i autostole.   

 

Nærstation Vesthimmerland har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:  

Løgstørvej 14B, 9600 Aars, tlf. 9630 1448  

Åbningstider for personlig borgerbetjening er: Mandag og Tirsdag kl. 12.00-15.00, onsdag lukket, torsdag 11.00-17.00 og fredag kl. 09.00- 12.00. Lørdag, søndag og helligdage lukket.  


Dog  onsdag 29. dec og fredag 31. dec. Lukket.
På stationernes lukkedage henvises til politigården i Aalborg


Nærstationen kan bl.a. hjælpe med: Anmelde en sag, Status på din sag, Indlevering af mindre hittegods, Vejledning og rådgivning om forebyggelse af bl.a. indbrud, Information om tilbud til ofre, pårørende, vidner o.a.

Borgerne kan ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet. 

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

e-max.it: your social media marketing partner