Politirapporten                                                
Fra mandag den 30. oktober til søndag den 5. november

TIRSDAG:
Indbrud i lægehus

FARSØ: Kl. 00.42 blev der knust en rude til venteværelset i lægehuset på Nybovej. Der er på anmeldelsestidspunktet ikke overblik over, om der er blevet noget stjålet. Poltiet håber videoovervågningen kan opklare hvem der står bag indbruddet og hvad der er stjålet.

Spritbilist ramte parkeret bil
OVERLADE: Sent tirsdag aften blev en patrulje sendt til Padkærvej i forbindelse med et trafikuheld. En spritbilist skulle være kørt op bag i en parkeret bil, hvorefter han skulle have forsøgt at løbe væk fra stedet. Han blev dog tilbageholdt af ejeren af bilen. Da patruljen ankom til stedet og fik en snak med bilisten var det tydeligt, at han var påvirket af alkohol. Det skulle også vise sig at han var frakendt sit kørekort. Manden blev derfor anholdt - sigtet for at køre bil uden kørekort og i påvirket tilstand. 

Tyve efterlod mobiltelefon efter indbrud
OVERLADE: På Faldvejen blev en hængelås til en halmlade blevet brudt op. Herfra blev der stjålet dieselolie, et svejseapparat, en kædesav, en vinkelsliber, en gasflaske og et topnøglesæt. Efter indbruddet en blev mobiltelefon efterladt på stedet som Politiet håber kan lede frem til indbrudstyven.

Indbrud ved to kirker
Der har været indbrud i en værkstedsbygning ved Foulum kirke på Hestbækvej, hvor der blev stjålet en havetraktor og en buskrydder. Begge af mærket Husqvarna.

Også Louns kirke har været udsat for indbrud i et udhus, hvor der blev stjålet en havetraktor af mærket Murray samt en buskrydder og en motorsav - begge af mærket Husqvarna.

TORSDAG:
6 svævefly stjålet fra hangar ved Aars flyveplads
BORUP: Aviator Aalborg svæveflyveklub beliggende Aggersundvej ved Aars flyveplads har fra hangar fået stjålet 6 svævefly i tidsrummet fra mandag aften til torsdag. Flyene var pakket ned i transportcontainere. Ukendte gerningsmænd har fjernet flyene fra containerne og kørt dem væk på ukendt transportmiddel. Flyene har en stk. værdi på mellem 250.000 kr. og 800.000 kr

Tricktyveri
FARSØ: En 87-årig beboer på Tranevej var torsdag eftermiddag var forbi sin carport, da en mindre dame henvendte sig. Hun snakkede gebrokkent dansk, men forklarede, at hendes kat var forsvundet, måske endda ind i mandens have, og om de ikke lige kunne kigge efter den. Det kunne manden ikke se noget galt i, så de tog en tur i haven. Da de ikke kunne finde katten, forsvandt kvinden igen. Da manden kom ind i huset igen kunne han konstatere, at der manglede kr. 270 i kontanter samt en guld halskæde med et guldkors. 

FREDAG:
Indbrud i fly-hangar

BORUP: Luftsportscenter Vesthimmerland på Aggersundvej har været udsat for endnu et indbrud. Fra fly, der stod i en hangar, er der stjålet redningsveste og head-set.

SØNDAG:
Indbrud i hus
RANUM: I tidsrummet mellem lørdag kl. 17.00 og søndag kl. 13.00 blev et vindue brudt op til et hus på Vestervang. Huset blev gennemrodet. Det er ikke opgjort hvad der er stjålet.

Ældre kvinde fik stjålet tegnebog
FARSØ: En ældre kvinde, født i 1925, fik søndag stjålet sin tegnebog, mens hun var på indkøb hos Aldi på Holmevej. Det skete mellem kl. 15.00 og 15.30. Kvinden fandt tegnebogen smidt uden for forretningen, hvor den var blevet tømt for kr. 400.


Lokalpolitiet Himmerland i Hobro har følgende adresse, telefonnr. og åbningstider:

Digterparken 2, 9500 Hobro, tlf. 9630 1448 

Åbningstider for personlig borgerbetjening i Hobro er: Mandag, tirsdag og fredag kl. 10-18, torsdag kl. 10-18. Onsdag, lørdag og søndag og helligdage lukket.

Borgerne kan som hidtil ringe døgnet rundt på politiets service-telefon, 114, og få telefonisk betjening af Politiet.

Har man akut brug for politiets hjælp, så ring altid 112.

 

e-max.it: your social media marketing partner