GATTEN: Normalvis, går det ikke lokalområdet næsen forbi, når den europæiske golfturnering – tidligere kendt som Made In Denmark, afholdes på banerne i Gatten.

Det ses især på den trafikstrøm, som 80.000 gæster normalvis medfører på vejene til og fra Gatten.

Sidste år blev turneringen helt aflyst. I år gennemføres den fra torsdag til søndag i denne uge, men kun med indbudt publikum, som består af sponsorer og deres få udvalgte gæster. Og ja, det skyldes naturligvis Corona og alle de restriktioner, der følger med.

Til gengæld vil alle de professionelle spillere fra European Tour møde op som vanligt for at udkæmpe dysten i Gatten. Så det bliver en anderledes fest og turnering – men stadig med garanti for golf i verdensklasse!

Ligeledes er det blevet permanent at Made in HimmerLand som en del af den Europæiske golfturnering hvert år afholdes i Gatten. Så måske bliver året 2021 ikke det år, hvor publikum får de vildeste golfoplevelser i Gatten. Men man kan godt begynde at glæde sig til 2022, for allerede nu er planer og idéer på tegnebrættet til at gøre næste års Made in HimmerLand til en helt unik golfoplevelse for både spillere og publikum.

e-max.it: your social media marketing partner