HVALPSUND: Samuel Frederiksen, der døde i sidste måned, havde et ønske om, at Friplejehjemmet Hesselvang i Hvalpsund skulle have et sæt af ”Samuels anden visebog”.

Han nåede desværre ikke selv at få muligheden for at overbringe bøgerne, men i stedet kom hans kone Lena Pape med den flotte gave.

Samuel Frederiksen var en musikalsk blæksprutte, der satte utrolig mange aktiviteter i gang i Vesthimmerland. I flæng kan nævnes, musik-og spisestedet Ertebælgen, Farsø Musikskole, solnedgangsmusik på Hvalpsund lystbådehavn, musik til skumringsaftener ved Foreningen Norden, musikalske shows og ikke mindst masser af musik og sang på Louns Alstrup skole.

Samuel Frederiksen var også et meget aktivt medlem af initiativgruppen til oprettelse af et friplejehjem i Hvalpsund. Beboerne på Hesselvang har siden nydt, når Samuel kom på besøg til sangaftener eller som julemand med ægte skæg, når julens komme skulle fejres.

Visebogen indeholder mange af Samuels finurlige og eftertænksomme tekster lavet for de flestes vedkommende på i forvejen kendte melodier, som gør det nemt for publikum at synge med. Når de sidste corona begrænsninger bliver fjernet, starter det meget aktive musikalske miljø omkring Hesselvang igen, og visebogen vil helt sikkert vække glæde hos beboere og besøgende.e-max.it: your social media marketing partner