FARSØ: Det er indholdet i både Rikke Kjeldgaard Kristensens egen hverdag og fagprøve. Farsø-pigen, der i dag er bosiddende i Vester Hornum, dyrker en del sport for at holde sig fit, men går også op i at leve sundt.

Heri indgår en del frugt og grønt. I stedet for at gnaske et æble eller en gulerod - som der skal der skal spises en pæn portion af for at komme op på de anbefalede 600 gram om dagen, så laver hun lækre smoothies, juicer og supper, baseret på mange forskellige frugter og grøntsager. Opskrifterne stammer bl.a. fra hendes samarbejdspartner Anja fra Gym&Fit4U, som også bidrager til Rikkes fagprøve. 

-Så da valget kom til at vælge emne og produkter til min fagprøve, så stod valget mellem Spa & Wellness eller Sundhed. Jeg valgte det sidste, da det optager mig meget, og jeg synes, at de produkter som firmaet Wilfa laver i blendere, juicere og spiralizere er helt fantastiske. Dertil kommer, at der er mange muligheder med samme maskine.

Rikke er isenkræmmer-elev hos Kop og Kande Farsø/Aars. De næste to uger er Rikke nået til den praktiske del af fagprøven, hvor hun med en stand og demonstrationer af Wilfa produkter gerne vil invitere interesserede indenfor i butikken i Farsø Rådhuscenter.

-Jeg får frugt og grønt fra Rema 1000, så jeg kan lave nogle lækre smagsprøver til dem der kigger forbi, fortæller Rikke.   

Som sidste del af fagprøven skal Rikke lave en 15 siders afrapportering, som skal afleveres den 1. juni. Den 10. juni går hun til eksamen, og herefter vil hun være udlært som isenkræmmer.

Rikke har hele tiden vidst at hun vil gå butiksvejen. Først prøvede hun at arbejde i dametøjsbutik. Men da hun blev juleassistance hos Kop & Kande Farsø/Aars var hun ikke i tvivl, hun ville gå isenkræmmervejen.   

e-max.it: your social media marketing partner