FARSØ: For 2 uger siden åbnede Netto sin helt nye butik i Farsø. Det skete med musik, taler og snorklip.

Nu har kunderne i Farsø efterhånden stiftet bekendtskab med den nye butik og dens vareudvalg. Men også butikkens chef, Jesper Vestergaard Larsen har taget godt imod kunderne.

-Det er vigtig at være synlig, siger Jesper Vestergaard Larsen. 

I kraft af sin højde og store tilstedeværelse i selve butikken er Jesper næsten altid til at få øje på.

-Kunderne skal bare komme og spørge, siger Jesper Vestergaard Larsen. Og det er da også flere kunder der gør mens Farsø Avis er på besøg.


Kunderne har taget godt imod den nye butik i Farsø                   

Er kommet hjem igen
Jesper Vestergaard Larsen er også lokal, han kommer fra Aars, hvilket han tillægger en stor betydning. Han føler han er kommet hjem igen.

For 17 år siden startede han som ungarbejder i Netto i Aars, og det var her han besluttede sig for at gå butiksvejen. I dag er han nærmest en del af Netto’s DNA, for han har arbejdet sig op og har været mange steder indenfor Netto og i flere forskellige butikker - også som butikschef.

Senest har han i 6 år været butikschef i Netto i Hasseris Bymidte i Aalborg. Derfor inden var han distriktschef for 10 Netto butikker i Aalborg og Himmerlands-området.

Det er Netto’s nye butikskoncept og helt nye butik, som har fået Jesper til Farsø – og tilbage til rødderne.

-Jeg bød mig til som ny butikschef for Farsø for lidt over et halvt år siden, og blev antaget, fortæller Jesper Vestergaard Larsen. 

Betaget af nyt koncept
-Jeg er meget betaget af Netto’s nye koncept som alle Netto butikker efterhånden bliver indrettet efter. Men i Farsø er butikken helt ny og byen har ikke haft en Netto før, det synes jeg var ekstra spændende.      

For at blive helt fortrolig med det nye koncept og opbygningen af en helt ny butik, har Jesper Vestergaard Larsen, forud for åbningen i Farsø, været 6 måneder i Randers, hvor han har fulgt opbygning og åbning af en ny butik her.


Butikken er indrettet efter Netto’s nye koncept, hvor frugt og grønt samt convenience har fået en fremtrædende rolle i butikken. 

Jeg er vild med det nye koncept og butikkens nye udtryk og farver, og jeg vil især fremhæve frugt og grønt afdelingen som virkelig er kommet i en 3.0 version. Der er også kommet større fokus på convenience varer – altså færdigretter.

22 medarbejdere tilknyttet
Butikken i Farsø har 22 medarbejdere tilknyttet. Størstedelen er helt lokale folk fra Farsø. Også souchef Andrea Bloch Pedersen betegner sig som lokal. Hun bor i Vebbestrup ved Hobro. Hun har arbejdet i Netto i 14 år, senest i Netto i Støvring. 

Det er butikschef og souchef der deler vagten i butikken i Farsø. Jesper Vestergaard Larsen møder, som udgangspunkt, fast ind i hverdagene, mens weekender overlades til Andrea Bloch Pedersen.

Som nye kollegaer er de to meget tilfredse med hvordan den nye Netto i Farsø er kommet fra start. De to arbejdede også side om side, da indretning og varer skulle på plads op til åbningen for 2 uger siden.  

e-max.it: your social media marketing partner