VESTHIMMERLAND: For første gang i Enhedslistens historie har partiet dannet en afdeling i Vesthimmerland. Det skete på en stiftende generalforsamling den 18. marts, der blev afholdt virtuelt.

-Der har længe manglet et tydeligt socialistisk parti i Vesthimmerland. De røde og grønne, der vil kæmpe mod ulighed og for miljøet, findes i større tal i kommunen, end nogle umiddelbart tror. De har blot haft vanskeligt ved at komme til orde. Det har de ikke længere, udtaler Svend Erik Olesen fra Farsø, som er ny kontaktperson i afdelingen.

Vi vil gerne opfordre de, der tænker rødt og grønt om at deltage i samfundsdebatten og melde sig ind i Enhedslisten. Jo flere medlemmer vi bliver, jo stærkere står vi. Gennem politisk aktivitet på forskellig vis vil vi i årene fremover lade befolkningen i Vesthimmerland opleve, at de har en lokalafdeling af Enhedslisten og kommunens nuværende politikere opdage, at der er andre tanker og ideer til, hvordan en kommune bør fungere end de løsninger, vi hidtil er blevet spist af med, siger Svend Erik Olesen.

e-max.it: your social media marketing partner