GEDSTED/AALESTRUP: Venstre i Aalestrup har for nyligt afholdt generalforsamling. Generalforsamlingen var virtuel, og dette gjorde at deltagerantallet var en smule lavere end normalt.

Formand, Jens Jørn Nielsens beretning var naturligvis præget af Corona-situationen, der som bekendt har fyldt rigtig meget det forgangne år.

Regeringen håndterede krisen korrekt i begyndelsen, med hurtig og konsekvent nedlukning af samfundet. Sidenhen har regeringen optrådt meget egenrådig, uden at tage Folketingets øvrige partier med på råd. Dette er minkskandalen et meget tydeligt eksempel på.

Beretningen kom også ind på den nuværende situation i Venstre. Det er ingen hemmelighed at 2020, skulle have været et festår for Venstre, der her kunne fejre 150 års fødselsdag. Fejringen blev desværre ikke til noget, mest p.g.a. Corona, men desværre også fordi der har været for meget uro i Venstres Folketingsgruppe.

Prominente navne har forladt partiet, og der har været en del udskiftning, i den øverste ledelse de senere år. Dette kan ingen partier holde til, og for Venstre har det da også påvirket meningsmålingerne i den forkerte retning. Nu ser vi fremad. Tingene retter sig, og der er lys forude…

Lokalt har vi en meget velfungerende byrådsgruppe, med Borgmester Per Bach Laursen i spidsen, som er garant for et bredt samarbejde i byrådet.

Regionalt er det Per Bisgård der repræsenterer Venstre her i Vesthimmerland. Her arbejder Per, blandt meget andet, for en lægebemandet skadestue i Farsø, og måske på sigt, igen en ambulance med fast base i Ålestrup.

Til bestyrelsen var der genvalg til Frede Hansen, hvorimod Niels Jørgen Kristensen stoppede efter mere end 40 års tro tjeneste for Venstre. Han afløses i bestyrelsen af Ole B. Sørensen, Gedsted.

Efter generalforsamlingen var det tid til at præsentere kandidater til Byråd og Regionsråd. Til byrådet i Vesthimmerlands Kommune, stiller Venstre i Ålestrup med: Lene Mikkelsen – Thorup, Ole B. Sørensen – Gedsted, Per Bisgård – Ålestrup. Til Regionsrådet genopstiller Per Bisgård - Ålestrup.

e-max.it: your social media marketing partner