FARSØ: Siden sidste sommer er der blevet gjort klar til Netto på Holmevej 2 i Farsø. I oktober sidste år påbegyndte man opførelsen af bygningen til den nye discountbutik.

Åbner torsdag
Torsdag den 8. april slås dørene op fra morgenstunden med lyden fra Nettos jazzorkester og åbningstilbud.        

  

Ny butik – nyt butikskoncept
Med den nye Netto i Farsø introduceres også et helt nyt butikskoncept indenfor Netto, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende make-over. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto. 

Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver og mere lækker look-and-feel har den nye butik også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer, vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider.

En anden ting der gør det nemmere at handle i den nye butik, er Scan&Go, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer mens man køber ind. Dermed slipper man for at stå i kø ved kassen. 

Butikschef glæder sig
Butikschefen i den nye Netto-butik er Jesper Vestergaard Larsen.

Jesper glæder sig meget til at byde kunderne indenfor i den helt nye butik:

– Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod.

Blandt de 10 nyåbnede Netto-butikker
Nettos butik i Farsø er blandt de 10 spritnye butikker kæden åbner i 2021.    

Butikken har i Farsø har et salgsareal på godt 885 m2. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto-butik i kraft af: En markant større frugt- og grøntafdeling. En særlig og større sektion med convenience-varer, som findes i forlængelse af frugt- og grøntafdelingen. Ny placering til de kendte Spot-varer, som alt efter varetype vil blive placeret nær det faste sortiment af tilsvarende varer. Mere plads til køl- og frost med plads til præsentation af det ferske kød.


Butikken er indrettet efter et helt nyt butikskoncept 

Andet udseende
Udseendemæssigt vil butikken have nyt inventar med en skandinavisk look-and feel-fornemmelse. Eksempelvis med trælook i frugt- og grøntafdelingen.

Der vil være nye farver på inventar og væg, hvor den klassiske gule Netto-farve også har fået en opdatering. Der vil være en ændret belysning i butikken, hvor varerne vil være i fokus.

Også butiksfacaden tager sig anderledes ud. Vinduerne vil ikke være dækket med gul foliering, for vinduer er til for at få dagslys ind i butikken.

Udenfor er der 55 p-pladser inkl. handicap og familie p-pladsere-max.it: your social media marketing partner