FARSØ: Sidste efterår solgte Teddy Rønaa sin tømrer- og snedker virksomhed til Vegger Tømrer- og Snedkerforretning.

Han er nu en del af dette firma og er fortsat ansigtet ud-ad-til i Farsø-området som Teddy Rønaa Snedker- og Tømrerfirma.         

LÆS OGSÅ: Teddy Rønaa A/S bliver en del af Vegger Tømrer- og Snedkerforretning

Kort tid efter salget af sin virksomhed solgte Teddy Rønaa også sit snedkerværksted på Nibevej til Skive Erhvervsudlejning. Et snedkerværksted han opførte til sig selv i 1994

Planen var at tømrer- og snedker virksomheden i minimum 2 år – og sandsynligvis flere, forsat skulle holde til på Nibevej som lejer hos Skive Erhvervsudlejning.  

Sådan blev det imidlertid ikke, da en anden lejer var interesseret i bygningen og nogle af de bagvedliggende haller(tidl. Cimbrer Scan Wood)

-Det har vi affundet os med, siger Ole Christensen, indehaver af Vegger Tømrer- og Snedkerforretning, selvom det lige pludselig blev lidt hektisk sammen med virksomhedsoverdragelsen. Men heldigvis fandt vi lokaler kun få hunderede meter derfra, nemlig på Søndergade 88, der tidligere har været biludstilling, og som passer virkelig godt til vores behov. Vi rykkede ind på den nye adresse i slutningen af marts, men der forinden var der en del der skulle flyttes og sorteres fra Nibevej.

-Med domicil på samme adresse i 27 år, så kan mange nok tænke sig, at der var en del der skulle sorteres, tilføjer Teddy Rønaa, og sådan var det også for mig.

Næsten alle snedkermaskiner er rykket med til Søndergade 88. Og nu bliver adressen ny base for Teddy Rønaa Snedker- og Tømrerfirma og fjernværksted for Vegger Tømrer- og Snedkerforretning.

-Snedkerværkstedet bruges hvis der f.eks. skal skæres lysninger eller bundstykker til en vinduesopgave i Farsø-området, fortæller Teddy Rønaa, men ellers udfører tømrerne det meste ude ved kunden og har alt værktøj og grej med i deres biler.

Selvom Teddy Rønaa i dag har sit skrivebord i Vegger og er meget ude hos kunderne for at lave opmålinger og udfærdige tilbud, så er der også mulighed for at afholde møder med kunder på Søndergade 88 i værkstedets mødelokale, hvis der er behov for det.       

-Ud over det praktiske med snedkerværkstedet i Søndergade, så er det med placeringen også vigtigt for os at forblive synlige i Farsø-området og udføre de opgaver som Teddy altid har udført hos private og hos virksomheder. Men som lokalforankret tømrervirksomhed håber vi også at komme i betragtning til større opgaver, såsom opførelse af haller til virksomheder og landbrug, hvilket Vegger Tømrer- og Snedkerforretning nu har størrelsen til at udføre, siger Ole Christensen.      

  
Her ses Teddy Rønaa i snedkerværkstedet på Søndergade 88 i Farsø. 

 

e-max.it: your social media marketing partner