FARSØ: Den 1. marts kunne Farsøs butikker genåbne efter 2, 5 måneds nedlukning.

Der var glæde i hele byen fra såvel butiksindehavere som kunder. Der var dog lidt malurt i bægeret, da en stor del af butikkerne i Farsø Rådhuscenter ikke måtte åbne fordøren.     

Heldigvis er Farsø Rådhuscenter indrettet således, at alle butikker har en bagdør ud i det fri og mod p-pladserne rundt om centret. Det muliggjorde bagdørssalg, hvilket efter omstændighederne har fungeret rigtig godt, og man har kunnet ekspedere kunderne inde i butikslokalerne.

Vi er så glade!
Men nu lysner der også for fordørene i Farsø Rådhuscenter. De må åbnes fra den 13. april. Det gælder for mindre indkøbscentre under 15.000 m2, som Farsø Rådhuscenter hører under.       

-Vi er så glade og lykkelige, fortæller formand for Centerforeningen i Farsø Rådhuscenter, Klaus Hansen, der også er indehaver af centrets Sportigan. Nu kan vi snart alle  åbne fordøren.   

Han fortæller videre, at butikkerne havde håbet på, at de måtte åbne fordørene til påske, hvilket er det tidspunkt på året hvor der for alvor kommer gang i salget af forårsvarer.           

-På den måde kunne vi få vores gadevarer ud på centergangene igen og lade vores fordøre stå på vidt gab og indbyde til handel.

Inviterer på påskehandel
Men det skal ikke afholde kunder på påskehandel fra at komme. Vi byder indenfor via bagindgangene og vi gør alt for at kunderne bliver ledt indenfor og kan få en god indkøbsoplevelse i butikkerne.

Vi respekterer naturligvis alle retningslinjer og passer på hinanden. Vi byder indenfor med et smil – også selvom det er bag mundbindene. Vi tager gladeligt imod alle kunder.

Men ønsker man af den ene eller anden årsag ikke at møde fysisk op i butikkerne, skal man endelig i stedet kontakte butikkerne pr. telefon, så finder vi en løsning, opfordrer Klaus Hansen.      

Vi håber, som det sidste, at vi snart også må få lov til at benytte Centertovet igen, så der igen også kan blive liv der og på centergangene igen.

Jeg vil gerne sende en stor tak til vore kunder som har været trofaste og gode til at handle lokalt, selvom det til tider har været lidt besværligt.  Jeg håber den lokale handel fortsætter, for vi butikker har fortsat brug for et ekstraordinært salg for at komme ovenpå igen. Der er en god optimisme i butikkerne, som betyder at Farsø og centret snart kan vende tilbage til at være den gode handelsby, som den er kendt for, siger Klaus Hansen.

e-max.it: your social media marketing partner