FARSØ: Efter en prøve-uge med en-dags fremmøde i skolen i det fri, bliver det her efter påske muligt for 5. – 8. årgang

at vende tilbage med 50 pct. fysisk fremmøde – og det bliver indendørs med klasseundervisning.

-Det glæder både elever og skolen, at vi nu kan undervise 5.-8. årgang indendørs og klassevis, fortæller skoleleder på Farsø Skole, John Andersen.

Det kommer til at foregå, som 9. årgang allerede er vant til, nemlig at eleverne møder ind på skolen hver anden uge og ellers er det virtuel undervisning derhjemme.

Vi har gjort det sådan at 7. og 9. årgang har undervisning på skolen i lige uger og 5.6 og 8 årgang møder ind i ulige uger.

Vi ønsker i så vidt omfang at vende tilbage til normal klasseundervisning, når eleverne møder ind på skolen. Det ved vi også eleverne glæder sig til, siger John Andersen og fortsætter:  

Da eleverne skal holde sig inden for deres egen klasse, er det desværre ikke muligt at starte op på valgfagene endnu, da de går på tværs af klasserne. Idræt kommer også til at foregå klassevis, men ellers gælder der ikke særlige afstandskrav inden for klassen.  

Testkapacitet øges
De flere fremmødte antal elever betyder også at testkapaciteten skal sættes op på skolen.

Vi anbefaler alle elever over 12 år at lade sig teste, når de har fremmøde på skolen. Og det ønsker næsten alle elever.

Der er test på mandage og torsdage og da der skal testes flere elever en tidligere, er antallet af podere(testere) sat op til 5 personer og testningen er flyttet fra skolens naturfagslokale til skolens gymnastiksal.

e-max.it: your social media marketing partner