VESTHIMMERLAND: Initiativtager til VesthimmerlandsListen ved seneste kommunalvalg, Kirsten Moesgaard fra Farsø stiller op igen

og er ved at samle holdet, der igen skal få VesthimmerlandsListen i Byrådet.           

-På vores netop afholdte gruppemøde i VesthimmerlandsListen kunne vi glæde os over, at vi har nye kræfter på vej, fortæller Kirsten Moesgaard.

-Det drejer sig om flere stærke lokale kræfter fordelt rundt i Vesthimmerlands kommune. Kræfter, som sympatiserer med os, og som ønsker udvikling i hele kommunen, lyder det videre fra Kirsten Moesgaard.

Hendes håb er, at listen kan få flere medlemmer i Byrådet, hvilket afgøres af vælgerne.  Som bekendt, repræsenterer hun listen alene i denne byrådsperiode, hvilket skyldtes høje personlige stemmetal ved seneste valg.  

Udover at videreføre vores nuværende måde at gribe tingene an på, vil vores kommende program også indeholde nytænkning, netop fordi de nye kræfter, som tilslutter sig listen, vil kunne få deres forslag til udviklingen af vores kommune klart frem i vores lokalpolitiske arbejde.

Vores politik drejer sig fortsat grundlæggende om at fremme alle gode initiativer ud fra det grundsyn, at når der sker udvikling ét sted i kommunen, så gavner det kommunen og dermed os alle sammen i sin helhed.

Vores ambition er at stille med en længere liste til det kommende valg til byrådet. Det finder som bekendt sted i november måned. 

Ved sidste valg manglede vi en repræsentant bosiddende i Aars.  Denne mangel er udbedret denne gang, idet vi kan glæde os over, at Thomas Jensen, som er født, opvokset og bosiddende i Aars, er et af de nye ansigter, man vil møde på VesthimmerlandsListen.

Vi tager positivt imod dem, der vil arbejde sammen med os for at fremme udviklingen på det sted, hvor de bor til glæde for Vesthimmerlands kommune, siger Kirsten Moesgaard.

e-max.it: your social media marketing partner