GATTEN: Det er ikke kun de fysiske rammer, der er under kærlig behandling på golfresortet HimmerLand

hvor hotellet står midt i en total-renovering af samtlige afdelinger, der tæller både golfbutikken, receptionen, hotel-torvet og meget mere. Også mere nostalgiske ændringer er på dagsordenen, da man har valgt at ændre navnet på restauranten til HimmerRiget.

Renoveret fra top til bund
Det sidste stykke tid har restauranten på Lars Larsens Vej ellers været uden dåbsattest, men nu er stedet, der tidligere hed P.O.L.O., døbt HimmerRiget. Ændringen, der spiller på kælenavnet for området omkring HimmerLand, er dog ikke det eneste nye. I forbindelse med navneændringen, har man nemlig valgt, ligesom med så mange andre steder på hotellet, at renovere fra top til bund.

-Vi kommer til at lave stedet helt om, med helt nyt interiør, lækre gulve i et flot bronzefarvet look, ny bar, ny belysning og en mere logisk indretning, hvor der både er taget højde for vores tjeneres arbejdsrutiner og for en mere hyggelig atmosfære, siger direktør for HimmerLand, Mark Bering og fortsætter:

Navnet, HimmerRiget er valgt, fordi vi synes det omfavner alt det, vi gerne vil stå for. Vi vil kombinere tårnhøj kvalitet med nærværende betjening, der er helt nede på jorden. Så vi har stadig fødderne godt plantet i den himmerlandske muld.     

Til at tegne HimmerRigets nye look, har man rekrutteret i egne rækker om man vil. Det er nemlig interiør-løsningsvirksomheden fra Esbjerg, Third.Space, som også er en del af Lars Larsen Group, der står for at visualisere det nye look.   

Flotte rammer er ikke nok
Et pænt ydre, er dog sjældent nok, hvis man vil have succes med sine ambitioner. Det er nemlig teamet bag, der er den primære drivfaktor for HimmerRigets succes. I hvert fald, hvis man spørger Mark Bering.  

-Når vi renoverer i så stor stil som vi gør, er det selvfølgelig vigtigt, at vi også kan leve op til de ambitioner vi har sat i verden. Derfor har vi ansat nogle af de skarpeste hjerner fra restaurationsbranchen til at udleve vores drømme for både restaurant HimmerRiget og vores øvrige serveringsmuligheder, siger Mark Bering og fortsætter:

-Indenfor det seneste år har vi både ansat sommeliers, nye tjenere og en Assisterende Restaurantchef, og så får vi en helt ny intern medarbejder-udviklings-portal, som vil gøre det nemmere for os at uddanne vores personale løbende.

Nyt vinunivers
Udover tilføjelserne til teamet og de igangværende renoveringer, er der også investeret i en ny vinsamling, som ifølge Restaurantchef, Mette Andersen vil pryde det nye vinkort, der snart bliver præsenteret.

-Vi har investeret i et meget bredt sortiment af vine, så vi har noget til enhver smag i forskellige prisklasser, siger Mette Andersen og fortsætter: 

De nye vine skal give vinkortet mere dybde og et større udvalg af vine med alder. Selvom vi investerer i både nye rammer og nyt vinkort, er det vigtigt for os, at vi ikke går på kompromis med et af vores største varemærker. Vi er nemlig kendt som stedet, hvor alle kan være med, og det skal vi blive ved med at være.

Men et bredere sortiment af vine kræver sin specialist – eller specialister.

-Jeg er imponeret over det arbejde vores Sommelier, Mathias Bang Andersen og Assisterende Restaurantchef, Kim Toft har lagt for dagen, ikke bare med indkøbet af nye vine, men også i hurtigt at sætte sig ind i de værdier, vi værner om i HimmerLand, siger Mette Andersen.

Står klar til april
De igangværende renoveringer forventes færdiggjort den 1. april, hvor det forhåbentligt er muligt at igen byde gæster velkommen i både HimmerRiget såvel som på resten af HimmerLand.

e-max.it: your social media marketing partner