FARSØ: I 2019 besluttede Farsø Handelsstandsforening, Dronning Ingrid Hallerne og Messecenter Vesthimmerland at gennemføre messen BOLIG, MAD & LIVSSTIL – Forbrugermesse i Farsø i efteråret 2020.

Det er efterhånden en del år siden, at der senest har været en forbrugermesse i Farsø, så parterne glædede sig til at sætte gang i en messe i Farsø.

Desværre satte COVID-19 en kæp i hjulet for at gennemføre messen i efteråret 2020. Beslutningen blev sidste sommer derfor, at man ville udsætte messen et år og gennemføre denne i weekenden d. 4. – 5. september 2021.

Bekymring blandt lokale udstillere
Bestyrelsen i Farsø Handelsstandsforening har sammen med Messecenter Vesthimmerland netop drøftet den aktuelle situation, i forhold til en gennemførelse af messen om 6 måneder.

Parterne er lidt bekymret for udsigterne til at få succes med at starte en ny forbrugermesse op i en tid, hvor der også om 6 måneder kan være risiko for, at vi endnu ikke helt er vendt tilbage til et mere normalt samfund, hvor vi kan omgås hinanden uden bekymringer og restriktioner.

Ingen kan endnu sige med sikkerhed, at alle restriktioner og bekymringer i forhold til COVID-19 ophører, straks vi alle er blevet vaccineret.

Udsætter messe endnu en gang
Denne fortsatte usikkerhed, sammenholdt med at der i samme weekend afvikles konfirmationer i Farsø gør, at arrangørerne har besluttet at udsætte BOLIG, MAD & LIVSSTIL – Forbrugermesse i Farsø endnu en gang. Der arbejdes nu på at gennemføre messen i 2023.

Stor opbakning til at udstille på messen
Vi har oplevet en fantastisk opbakning til at udstille på messen både i 2020 og i 2021, siger Brian Otte, direktør for Messecenter Vesthimmerland, og fortsætter: 

Arrangørerne håber naturligvis at alle udstillere fortsat er interesseret i at deltage på messen i 2023, således at vi til den tid kan gennemføre en spændende og varieret forbrugermesse, der er fyldt med stande i begge haller i Dronning Ingrid Hallerne.

Det er vores ambitioner, at BOLIG, MAD & LIVSSTIL – Forbrugermesse i Farsø skal være en tilbagevendende begivenhed hvert 2. år. En vigtig forudsætning for dette er dog, at messen bliver en succes første gang vi gennemfører arrangementet.

Arrangørerne er rigtig kede af, at vi desværre må udsætte messen endnu en gang.

-Vi håber naturligvis at alle udstillere og besøgende har forståelse for omstændighederne, og derfor ser frem til en spændende messe med mange besøgende i 2023, fortæller Jørgen Højrup Jensen, formand for Farsø Handelsstandsforening sammen med Brian Otte, direktør for Messecenter Vesthimmerland.

e-max.it: your social media marketing partner