Nu tændes tusind julelys på Fadestrupgaard

HORNUM: Galleri Kvisten & Blomsteroasen på Fadestrupgaard holder ved traditionerne og har pyntet op og byder indenfor til et sandt juleunivers. 

Indehaver Helle Nøhr har været i gang i flere uger med at stille an og nu bugner gildesalen på 200m2 med spændende jul i mange afskygninger. Også i Galleri Kvisten kan man liste roligt omkring og nysgerrigt betragte de fine ting, og finde gode ideer til anderledes julegaver.

Juleinspiration for 22. gang
-Her er noget til enhver pris og pengepung – hvad enten du er nostalgisk, klassisk jul eller den mere moderne, fortæller Helle Nøhr, der for 22. gang byder indenfor på Fadestrupgaard til julesalg og juleinspiration.   

Håber på mange julebesøg
Trods den mærkelige tid vi lever I, håber vi på at få mange julebesøg. Folk har trods alt brug for en’ på opleveren og det er der rig mulighed for her. Husk vi har masser af frisk luft og plads til go’ afstand, lyder det videre fra Helle Nøhr.  

På deltid i Farsø
Som det er mange bekendt, har Helle Nøhr siden 1. februar arbejdet på deltid hos Hartmanns Blomster på Store Torv i Farsø, så derfor er der blevet ændret lidt på åbningstiden i Blomsteroasen på Fadestrupgaard. Men man kan stadig bestille blomster alle ugens dage – og afhente i Farsø eller på Fadestrupgaard, oplyser Helle Nøhr.  

Har købt hus og rykker til Farsø
Rygterne har længe “kørt”, at vi har købt det ”Gamle Apotek” ved Søanlægget i Farsø, og det er sandt nok. Men at vi har solgt Fadestrupgaard og lukket butikken er ikke sandt. Men vi forbereder et generationsskifte på gården, og det er planen, at der med tiden skal etableres galleri ved det ”Gamle Apotek” på Nørregade 31, når vi flytter dertil, fortæller Helle Nøhr og uddyber:  

Fra landboliv til byliv
Galleri Kvisten kunne i 2019 fejre 20 års jubilæum og familien har boet på Fadestrupgaard i 30 år. Så tiden for et skift og et lidt andet liv kan snart være tiltrængt. Men ting tager tid. Vi glæder os til en tid i Farsø. Vi har et dejligt forhold til byen, vi kender mange og jeg har tidligere arbejdet i Kop&Kande i Rådhuscentret. Jeg har altid ønsket at vende tilbage til Farsø en dag. Nu er ungerne fløjet fra reden og “selvstændigheds trangen” er delvist udlevet, så vi glæder os til at sætte nye mål i Farsø, siger Helle Nøhr, der dermed antyder at det muligvis er sidste gang, at der arrangeres julesalg og juleinspiration på Fadestrupgaard.       

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: