Nu skal der bæres mundbind eller visir i butikkerne

FARSØ: Fra i dag torsdag den 29. oktober og frem til den 2. januar, skal vi alle have mundbind på, når vi bevæger os ind på steder, der har offentlig adgang.

Det gælder bl.a. butikker, hvor alle såvel kunder som butikspersonale, skal bære mundbind eller visir.

I Rådhuscenter er man forberedt
-Vi har været forberedt på, at det kunne komme dertil, fortæller formand for Centerforeningen i Farsø Rådhuscenter, Klaus Hansen, der er indehaver af indkøbscentrets sportsforretning Sportigan.

Mundbind – en lille ting i forhold til forårets nedlukning
-Mundbind eller visir er en lille ting i forhold til forårets nedlukning af Farsø Rådhuscenter og butikkerne, og der må vi ikke komme hen igen, siger Klaus Hansen. 

Vi har været så glade for kundernes opbakning til at handle i butikkerne, da vi åbnede op igen efter tvangsnedlukningen. Det viser loyalitet, tillid og tryghed fra kundernes side til at handle hos os. Det betyder, at vi butikker er kommet os nogenlunde ovenpå forårets nedlukning.

Handel dine julegaver lokalt
Med den meget vigtige julehandel lige foran os, er det vores håb, at kunderne fortsat vil vise os den tillid ved at handle lokalt – selvom det foregår med mundbind. For indenunder mundbindene smiler vi og er glade, og yder naturligvis den gode service som kunderne er vant til, siger Klaus Hansen.

Det er trygt at handle hos os
Det skal fortsat være trygt at handle hos, siger Klaus Hansen. Det har vi fra start af vist med afstandsmærkater i gulve, spritdispensere ved indgange og i butikkerne. Vi har fulgt alle retningslinjer og passet på kunderne. Nu giver mundbindene en ekstra sikkerhed og det tager vi med, selvom alle naturligvis helst ville være fri for mundbindene. Men vi ser det sådan, at hos os er det helt naturligt at bære mundbind og passe på hinanden.                  

Han tilføjer: -Vi strækker os også gerne langt i denne situation for at kunne yde den samme gode service for alle kunder. Hvis man af sundhedsårsager er blevet frarådet at handle fysisk i butikkerne, så synes jeg man skal ringe til os i butikkerne, og så finder vi sammen en løsning. Hovedsagen er, at man forsat handler lokalt og støtter de lokale butikker, så vidt man kan.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: