GATTEN: Ferniseringen af Galleri Himmerlands efterårs udstilling ”Hyggestunder” - her til eftermiddag, blev på mange måder netop en hyggelig stund for de mange fremmødte gæster. 

Flere af galleriets tilknyttede kunstnere var mødt op, og det gav anledning til mange gode ”kunstsnakke” mellem kunstnere og gæster.


og åbningstale af politiker Marie Bjerre.

Åbningstalen var lagt i kyndige hænder på politikeren Marie Bjerre. Hun lagde i sin tale bl.a. vægt på, at udstillingens tema ”hyggestunder” er særdeles aktuelt i disse tider, hvor corona virussen vender op og ned på folks muligheder for at forsamles i større tal, hvorfor det er vigtigt at det enkelte individ eller familie kan skabe nogle nye og anderledes ”hyggestunder”.

Efter åbningstalen var det musiske indslag overladt til den unge Aalborgensiske sanger og musiker Tine Vingaard. Med sin guitar og smukke stemme gav hun prøver på sange, som hun selv har skrevet.


Det blev til mange kunstsnakke imellem kunstværkerne.    

Endelig havde to af galleriets kunstnere skænket 2 kunstværker til udlodning. Det drejede sig om en raku keramik vase med bronzelåg lavet af Nina Hansen og et maleri i ramme lavet af Louise Havre. Overskuddet fra udlodningen går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Aars.

I samarbejde med galleriets ”trækunstner” Peter Dahl og Karen Dybkjær fra Hessels Snapselaug, præsenteredes en gaveæske indeholdende en ”Himmerlandssnaps” og snapsebægre kunstfærdigt tildannet af Peter Dahl. Som et ekstra plus kan nævnes, at såvel ingredienser til snapsen som træ til bægrene kommer lokalt fra Vesthimmerland, I dagens anledning var det endda muligt at prøvesmage snapsen, hvilket mange gæster benyttede sig af.

e-max.it: your social media marketing partner