VESTHIMMERLAND: Når man ankommer som turist til Vesthimmerland får man udleveret en velkomstpose ved ankomst til sommerhus, campingplads, hotel eller anden overnatningsform

– eller så vil man blive den tilbudt på synlige steder, såsom infosteder, indkøbscenter, museer og andre steder, hvor man som turist kommer.

Velkomstposerne blev oprindeligt opfundet af Farsø egnens Turistforening – det nuværende VisitFarsø. Efter at foreningen for to år siden gik over til self-service, og turistkontoret på Torvet 1 blev nedlagt, overgik produktet til VisitVesthimmerland.

Eftersom VisitVesthimmerland tidligere på året blev Destination Himmerland og dermed skulle varetage opgaver for såvel Vest- som Østhimmerland, så blev Velkomstposerne et af de produkter som blev nedprioriteret og sandsynligvis ville udgå.

Derfor tilbød Rabøl Grafisk Produktion i Farsø at indgå i et samarbejde omkring koordinering, trykning og distribution af Velkomstposerne, hvilket såvel VisitFarsø og Destination Himmerland takkede ja til.

Velkomstposerne er for længst kommet ”ud at arbejde” for de attraktioner og tilbud som er med i posen. Det er fortrinsvis lokale vesthimmerlandske tilbud, men også enkelte udenfor Vesthimmerland og i Østhimmerland.

Velkomstposerne er blevet taget godt imod af egnens turister, men også lokale som ønsker at opleve deres egn, særligt i år, hvor Corona holder mange hjemme i Danmark,  men også gratis færgeoverfarter og halv pris på entre til museer gør det ekstra attraktivt at opleve historien, naturen og kulturen i Vesthimmerland.

Rabøl Grafisk Produktion har været flittige til at fylde op med velkomstposer, hvilket især er tydeligt i Farsø Rådhuscenter, hvor der p.t. fyldes op tre gange om ugen.

Det betyder også, at poserne indenfor få uger slipper op, men så har de også tjent deres formål, nemlig at få egnens turister og lokale ud at se alt det seværdige og oplevelsesrige Vesthimmerland har at byde på denne sommer.

e-max.it: your social media marketing partner