GATTEN: Der er fart på i HimmerLand og coronatiden er ikke brugt på at sidde stille. Et af de nye tiltag er lancering af egne podcasts under navnet HimmerLand Lyd.

-HimmerLand Lyd er en podcast serie, der på unik vis giver et indblik i livet i HimmerLand. Her trænger vi helt bag facaden bag de utallige events, personligheder og tiltag, der karakteriserer HimmerLand, fortæller direktør Mark Bering.

I den første serie af HimmerLand Lyd er der fokus på golfens verden og der medvirker nogle af de allerstørste af de danske stjerner. Til DM for professionelle, som blev afviklet i HimmerLand i juni 2020, blev nogle af de største profiler sat stævne til en snak om golf. Det bliver til snakke om golf i en coranatid, golf i fremtiden og golfs betydning i det hele taget når man har er professionel. Serien kommer også rundt om golf i HimmerLand, det aflyste Made in Denmark 2020 og de tanker det har sat i værk hos alle de involverede.

Den første serie indeholder 4 afsnit og der medvirker Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Højgaard brødrene, Thomas Bjørn, samt Flemming Astrup og Thomas Nielsen fra Made in Denmark og Mark Bering fra HimmerLand.

-Vi synes selv, at resultatet af serien er blevet virkelig godt. Scenen var sat i uformelle rammer og det mærker man på snakken. Det er hudløs ærlige snakke, som giver et mere personligt indblik i golfverdenen. I kan godt glæde jer, siger Mark Bering.

De første 4 afsnit af HimmerLand lyd er kun begyndelsen. Planlægningen er allerede i gang med de næste emner, som bl.a. vil komme til at handle om ledelse og udvikling af medarbejdere samt Michelin- og gourmetmad.

Den nye podcastserie er produceret af Anne Kejser, som har mange års erfaring som journalist og podcaster og de kan lyttes til på Himmerland.eu/podcast

e-max.it: your social media marketing partner