FARSØ: Med til spejderlivet hører det at komme på spejderlejr. Men i år har Covid-19 som bekendt sat en stopper for det, indtil man altså finder på en anden løsning. 

Hos Farsøs grønne spejdere, altså KFUM spejderne, har man i stedet inviteret spejdergruppens 60 spejdere på en virtuel leje i egen have. 

Det foregik på den måde, at alle spejdere ved det sidste spejdermøde på Graneborg inden sommerferien fik udleveret en gave. Den bestod af et telt, opskrifter på bålmad, hygge i form af skumfiduser, solcreme og en pose slik. Teltene havde spejderne selv købt mens de øvrige ting var sponsoreret.   

Selve spejderlejen fandt sted fra fredag eftermiddag kl. 16.00, hvor spejderne skulle opstille deres lejre i egne haver. Lejren varede til i dag lørdag, og omfattede altså også en overnatning i telt.  

Den virtuelle del af spejderlejren bestod i at spejderne skulle lægge billeder op på spejdergruppens facebook fra deres lejre. Billederne skulle vise hvordan de havde indrettet sig, fik lavet mad og hvad de ellers foretog sig. Der var også mulighed for at tilkalde hjælp i løbet af aftenen og natten på et telefonnummer, på den måde kunne man få Lidt hjælp eller et lille grin.

Farsø KFUM spejdere skulle i øvrigt have fejret deres 75 års jubilæum i år. Dette har de 60 spejdermedlemmer aflyst i år. I stedet arbejder de med at fejre jubilæet til foråret med et åbent hus i Graneborg. 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner