FARSØ: Ca. 40 personer stod i kø fra start, da Region Nordjyllands mobile corona testenhed, mandag indfandt sig i træningshallen i Dronning Ingrid Hallerne.

Og lige præcis mellem 30 og 40 personer var det, som de 2 personer fra Region Nordjylland med registrering og test kunne klare i timen. Dermed var der for de flestes vedkommende en times ventetid for at blive testet, for kl. 12.00 stod der ligeledes 40 personer i kø. 

Dronning Ingrid Hallerne var det tredje sted, som den mobile corona testenhed havde taget opstilling i indenfor få dage. Sidste onsdag blev 398 testet i det gamle posthus på Banegårdsvej i Aars, i søndags var det Messecenter Vesthimmerland der lagde lokaler til som teststation, hvor 412 blev testet.

Dermed er der stor interesse for at blive testet i Vesthimmerland, hvilket Vesthimmerlands Kommune i øvrigt også opfordrer til.

Det kan derfor oplyses her, at corona testenheden vender tilbage til Farsøs Dronning Ingrid Haller igen torsdag den 16. juli fra 9-16. Det er netop blevet bekræftet.  


  
Indenfor stod 2 personer fra den mobile corona testenhed klar til at registrere og tage testene.      

Test-tilbuddet gælder borgere uden symptomer på COVID-19. Man skal bare dukke op, der skal ikke bestilles tid.

Har man derimod symptomer på COVID-19 skal man kontakte sin egen læge, og af hensyn til smitterisiko ikke dukke op til en mobil-test.

e-max.it: your social media marketing partner