VESTHIMMERLAND: I starten af marts blev Isa Rom Andersen ansat som formidler og underviser i Skraldeskolen under Vesthimmerlands Forsyning. Men netop som Isa blev ansat, lukkede landet ned pga. coronavirus.

Flere virksomheder har under Coronakrisen tyet til de mere digitale løsninger, og det har også været løsningen for Skraldeskolen. For når ens vigtigste opgave er, at undervise børn og unge i affaldshåndtering, genbrug og omtanke for miljøet, så har man tidligere været afhængig af at være i det samme fysiske rum.

Normalvis fungerer Skraldeskolen som en helt almindelig undervisningsdag, hvor eleverne kommer på genbrugspladsen i Oudrup, hvor den fysiske Skraldeskole holder til. Skraldeskolen er et oplevelsesrum for børn og unge, og her bliver dagen brugt på at lære (næsten) alt om affald.

Tilbage i starten af marts måned måtte Skraldeskolen desværre aflyse alle indeværende og kommende bookinger, men nu åbner Skraldeskolen endelig igen. Og der kommer fart på!

Der er nemlig store fremtidsplaner med Skraldeskolen, og der er fuld gang i konceptudvikling af undervisningsforløbene, så undervisningen fremadrettet bliver mere omfattende end hidtil.

Skraldeskolen genåbner efter skolernes sommerferie.  

FAKTA:
Undervisning og rundvisning er gratis for alle borgere i Vesthimmerlands Kommune.
Siden 2011 har Skraldeskolen undervist ca. 15.000 elever.
Primært er det børn fra 0.-6.-klasse der undervises.

e-max.it: your social media marketing partner