GATTEN: Ambitionerne er store i HimmerLand, som nu lancerer et helt nyt koncertkoncept under navnet ”HimmerLand Plus”.

Tidligere Dúné-forsanger og nu soloartist Mattias Kolstrup gæster første arrangement, der finder sted i slutningen af juli.

Efter en corona-periode med tomme restauranter og stillestående golfvogne, er der nu igen liv og aktivitet på HimmerLand. Senest har også stedets spaafdeling, svømmehal og aktivitetsrum fået mulighed for at slå dørene op, og nu præsenterer HimmerLand således det nyeste tiltag, som skal sikre endnu flere store oplevelser i Gatten.

- Coronakrise og diverse nedlukninger har bestemt ikke fået os til at skrue ned for ambitionerne i Himmerland – tværtimod. Det glæder os derfor, at vi nu kan lancere konceptet HimmerLand Plus og tilbyde unikke koncertoplevelser med en række særligt udvalgte kunstnere. Vores dygtige køkkenchef, Peter Frydkjær og hans kokke sørger desuden for en madoplevelse i særklasse, som kan nydes med udsigt til vore eksklusive omgivelser, forklarer direktør for HimmerLand Mark Bering.

Første koncertarrangement finder sted den 31. juli med 100 deltagere, når tidligere Dúné-forsanger og nu soloartist Mattias Kolstrup indtager scenen. Sangeren er netop nu aktuel med ny musik under navnet ”Liberty”, som har modtaget store roser fra landets anmeldere.

Mattias Kolstrup har desuden medvirket i TV 2-programmet ”Toppen af Poppen”, hvor fortolkningerne af den ikoniske Lilholt-klassiker ”Kald det kærlighed” og Oh Lands ”Son of a Gun” tog seerne med storm.

Tilbagevendende event
Forventningen er, at HimmerLand Plus skal finde sted op til fire gange årligt, og i Himmerland har man allerede rettet blikket mod de næste kunstnere, der kommer til at gæste HimmerLand. Mark Bering fremhæver desuden, at konceptet på sigt kan udbredes til andre genrer.

- Vi vil bestemt ikke afvise, at konceptet på sigt kan udvides med andre genrer som for eksempel inspirerende oplæg og stand-up. Vi udvikler os hele tiden og lytter naturligvis til gæsternes ønsker, som vi forsøger at imødekomme på bedst mulig vis, slutter han.

e-max.it: your social media marketing partner