FARSØ: Efter en lang - desværre nødvendig - pause, er Ældre Sagen Farsø ved at være klar til at gå i gang med de udendørs aktiviteter, som skulle have været startet for halvanden måned siden.

-Selvom vi alle har levet efter strenge restriktioner i den forløbne tid, er der forhåbentlig også mange, der har nydt lidt motion af forskellig art, fællessang mv, siger formand Jonna Michelsen.  

Lige før nedlukningen startede Ældre Sagen Farsø med "Tryghedsopkald", som er et tilbud til de, der måske er alene og lidt utrygge i hverdagen. De kan kontakte Meta Thorup eller Jette Mejlstrup for at få en aftale om at blive ringet op hver morgen. Flere frivillige har meldt sig som hjælpere. Dette tiltag er blevet godt modtaget, og er godt i gang, men flere kan være med. 

Desværre er Cirkusrevyen 2020 blevet aflyst. En tur til Bakken som rigtig mange havde set frem til. Fra Cirkusrevyen udmeldes om samme forestilling i 2021, og Ældre Sagen Farsø arbejder på at være med der. 

-Det vi har savnet allermest, er at kunne deltage i nogle af de mange udendørs aktiviteter med det gode fællesskab, som Ældre Sagen i år har været nødt til at udsætte på grund af Coronakrisen. Sæsonen bliver desværre noget kortere, men så må vi håbe på godt vejr og nyde det hele dobbelt - og selvfølgelig med behørig respekt for de restriktioner, der stadig måtte være, siger Jonna Michelsen. 

De aktiviteter der bydes på er golf, krolf, petanque, stavgang, gåture

 

e-max.it: your social media marketing partner