FARSØ: Mandag syner alt ligesom før i Farsø Rådhuscenter. Masser af gadevarer foran butikkerne - men så alligevel ikke. 

For ligesom i trafikken, er der blevet opsat masser af skiltning. Nærmere bestemt mærkater og anvisninger i de gængse ”coronablå” farver om hvordan kunderne skal forholde sig, når de befinder sig i Farsø Rådhuscenter.  

Torsdag aften meldte statsminister Mette Frederiksen ud at storcentre måtte åbne fra mandag den 11.maj. Men åbningen skulle - ikke overraskende, ske med anvisninger om afstand og hygiejne i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer.    

Farsø Rådhuscenters bestyrelse og aktivitetsudvalg var klar. Man havde ventet i spænding i flere dage og krydset fingre for at det endelig blev indkøbscentrets tur.   


Bestyrelse og Aktivitetsudvalg i Farsø Rådhuscenter var lørdag i gang med at opsætte mærkater og anvisninger. Her skridtes Finn Bisgaard og Klaus Hansen af til gulvstreamers. 


Lørdag blev der skridtet af og placeret skilte og gulvstreameres. 

-Så ved vi alle, hvordan vi skal forholde os, når vi handler. På den måde passer vi på hinanden, lød det fra formand for Centerforeningen Klaus Hansen, indehaver af Sportigan i Farsø Rådhuscenter, mens han var i gang med at placere gulvstreamers på centergangene.

Overalt er der anvisninger til kunderne – også om hvor mange personer der må være i butikken af gangen.

Andre steder i Centret var medlemmer af centerbestyrelsen Birthe Nørgaard, Inge & Birthe og Sofie Bærentzen, Diamanten i gang med at hænge skilte op ved indgangene og skubbe skilte ind under dørene hos butikkerne, som også var i fuld gang med at rigge an til åbningen mandag. 

Formand for PR-og Aktivitetsudvalget Finn Bisgaard, Din Tøjmand stod for plakater i lysskilte og håndspritdispensere.  

-Der er meget at holde styr på, men vi gør det så godt vi kan, siger Finn Bisgaard. Vi er lige kommet i tanke om, at vi har brug for gulvmærkater med pile om at holde til højre. Så dem har vi lige bestilt, og så er vi også ved at få indtalt speak til centerhøjtalerne.    


Ved centerindgangene og i butikkerne er der mulighed for afspritning.

 

Som man vil se, så er Centertorvet fortsat forbudt område for ophold.  

-Desværre må vi endnu ikke åbne Centertorvet, da vi endnu ikke kender reglerne for cafeer, som først må åbne mandag den 18. maj, fortæller Ulla Magnussen fra Den Gode Smag, så indtil da kører vi udelukkende Take Away. 


Centertorvet vil fortsat være lukket i denne uge, da man venter på anvisninger for cafedrift. 

 

e-max.it: your social media marketing partner