HVALPSUND: Friplejehjemmet Hesselvang har af en anonym Hvalpsundborger modtaget en donation på kr. 25.000.

Det har været donors ønske, at pengene skulle gå til glæder og oplevelser for Hesselvangs beboere. Beboerne har blandt andet foreslået, at der på en del af udearealerne kunne gå små heste, som man kunne fodre og have kontakt med. Den, der én gang i livet har prøvet at mærke en blød hestemule, glemmer det aldrig.

-Der er bygget lidt til den eksisterende gedestald ved, så hestene kan få deres eget rum. Man kan ikke forvente, at hestene har lyst til at dele soveværelse med gederne, fortæller Henning Clausen, bestyrelsesformand for Friplejehjemmet Hesselvang.

De længe ventede to små Shetlandsponyer ankom i lørdags. På grund af kravene om lukkede plejehjem, måtte Hesselvangs beboere glædes over ankomsten bag vinduerne.

-Hestene indtog straks det grønne græstæppe i indhegningen uden at ænse gedernes tilstedeværelse – så der er forhåbning om, at det gode naboskab holder til glæde for alle, siger Henning Clausen.

På Hesselvang har beboernes meget glæde af stedets dyr – både dem beboerne selv har med og de dyr, der i forvejen bor på stedet.

I øjeblikket er der undulater, vagtler, prydhøns, geder og heste. Beboere har hunde boende, og der er også plads til katte.

Alle er yderst taknemmelige for den flotte donation, der betyder meget for Hesselvangs beboere.

 

e-max.it: your social media marketing partner