FARSØ: Autogården, som de fleste kender som autoværksted i Farsø, har de seneste år også givet sig i kast med en have-park afdeling – altså forhandling og servicering af plæneklippere og andet have-park udstyr.

Det har været en succes, og derfor under det indehaver Peter Lindgaard Nielsen, at nabobyen Aars nu også får sådan en sådan forretning. - I hvert fald igen, da byen lige nu står uden forhandler af de kendte have-park mærker såsom Husqvarna, Stiga, Cub Cadet og Stihl – og ligeledes uden reparationsværksted.  

Det var derfor ingen aprilsnar, at Autogården Have-Park åbnede den 1. april, selvom nogle måske ville tro det i denne tid med Coronakrise.  

-Nedlukningen af Danmark fandt jo sted fra den ene dag til den anden, og på det tidspunkt havde vi allerede indgået lejemålet på Vestre Boulevard, planlagt åbning og sågar lancering af den nye afdeling, fortæller Peter Lindgaard.  

Autogården Have-Park havde nemlig booket stand på messen ”Forår i Himmerland” i Messecenter Vesthimmerland som skulle have fundet sted i ugen inden åbningen, men den blev aflyst grundet nedlukningen af Danmark.  Da messecentret er en af de nærmeste naboer til Autogården Have-Park’s nye afdeling på Vestre Boulevard i Aars, skulle den nye forretning naturligvis have været markedsført og synliggjort på messen. 

Sådan skulle det ikke gå!.  

Oveni kom også at Coronakrisen har gjort det svært at få maskiner og reservedele hjem til butikken.  

-Flere af fabrikanterne af vore mærker ligger tilfældigvis i østen, som først nu er ved at lukke op igen. Så vi mangler fortsat lige det sidste, fortæller Peter Lindgaard, men vi valgte alligevel at åbne som planlagt den 1. april, da intet ændrer ved at det lige nu er højsæson for have-park maskiner.  

-Jeg indrømmer, at det da havde været sjovere at åbne med et brag, men det råder vi bod på senere.  

Autogården Have-Park har - til en start, åbent i eftermiddagstimerne på hverdage samt lørdag formiddag. På den måde kan Peter Lindgaard arbejdsfordele hans mekanikerværksted og hans have-park afdeling i Farsø om formiddagen, for herefter selv at passe have-park afdelingen i Aars om eftermiddagen.  

-Det er sådan det ser ud til en start, fortæller Peter Lindgaard. 

Det er Peter Lindgaard selv der har mest erfaring med have-park maskiner, inklusiv service og reparationer, så den del af Autogårdens forretning tager han sig selv af.  

-Men det kunne da være skønt, at tingene snart normaliserer sig igen, så der kan komme godt gang i forretningen, så jeg kan få en mand mere på og udvide åbningstiden i Aars afdelingen, siger Peter Lindgaard.

 

e-max.it: your social media marketing partner