HVALPSUND: Normalt er Friplejehjemmet Hesselvang et meget livligt hus med kalenderen fyldt med aktiviteter og underholdning.

Men i denne Corona tid er det noget andet. Der passes på friplejehjemmets 24 beboere, så derfor har pårørende og venner af huset ingen adgang for øjeblikket. 

-Der er meget stille i forhold til ellers, fortæller leder af Friplejehjemmet Hesselvang, Pia Nielsen og fortsætter;   

Vi har også aflyst arrangementerne i april, men hovedsagen er at ingen er syge, hverken beboere eller personale. Så vi har det godt!.  

Men heldigvis er der mange pårørende der ringer, sender en mail jeg kan skrive ud eller vi aftaler et skype eller facetime opkald, fortæller Pia Nielsen. 

Vi gør meget ud af at tale med beboerne om hvordan situationen er, og hvorfor vi som personale holder afstand og ikke giver så mange knus og kram som vi ellers gør. Vi passer på hinanden!  

Flere beboere opholder sig ganske vist mere i deres egen lejlighed og spiser også der, men vi sørger for at de kommer ud i vore skønne omgivelser omkring friplejehjemmet. Og så har vi også lige hentet nye høns til vores hønsegård, så der er liv udenfor og noget at kigge på og gå op i.   

Pia Nielsen vil heller ikke undlade at fortælle, at det har bragt stor glæde blandt beboerne, at friplejehjemmets bestyrelse to lørdage i træk har været forbi med kagemand. Det har været en lille fest for beboerne hver gang.   

e-max.it: your social media marketing partner