FARSØ: Regeringens påbud om at storcentre og overdækkede arkader skal holde lukket er nu blevet forlænget til og med 2. påskedag.

 

Det sker for at inddæmme Corona pandemien ved at så få mennesker som muligt mødes og samles på et sted.

 

Lukning forlænget
At Farsø Rådhuscenters butikker sidste onsdag, med undtagelse af centrets tre dagligvarebutikker, blev bedt op at lukke ned skabte frustration, og den er ikke blevet mindre efter Statsministers Mette Frederiksens udmelding i mandags om at påbuddet forlænges til og med 13. april, 2. påskedag.

 

Vigtig påskehandel mistes
Påskehandlen hører nemlig blandt årets største handelsdage, men i år er den altså tvunget aflyst.

 

Med undtagelse af de butikker som har tæt kundekontakt, og som også er omfattet af restriktionen, så har en del andre butikker alligevel valgt at holde lukket. Der er ingen kunder lyder det.

 

Ingen kunder
Danny Wulf fra Tøjeksperten i Farsø fortæller: Sidste onsdag valgte Tøjeksperten at lukke alle sine egne butikker i storcentre og på strøggader. Jeg valgte dog at holde åbent, da jeg jo er franchisetager og selv kan bestemme.

 

Nu har Danny Wulf dog taget det valg at lukke. Det gjorde han i mandags.

 

Selvom jeg går alene i butikken, så har jeg alligevel lys og varme at betale. Og det er lidt spildt når der ikke kommer nogle kunder. Ligesom mange andre lukkede butikker har han dog valgt at lade telefon, mail og facebook stå åben for bestillinger og udbringning.

 

Det er den kundeservice, at de nedlukkede butikker i denne tid kan yde, og som kan være med til at der trods alt kommer lidt i kassen.

 

Spisesteder der også er hårdt ramt, er underlagt den regel, at der ikke må forsamles mere end 10 personer ad gangen. Men til gengæld må de gerne tilbyde take-away.

 

Handel lokalt – det er vigtigere nu end nogensinde
Opfordringen fra alle butikker lyder, husk at handle lokalt – også selvom det er pr. telefon eller mail, det er vigtigere nu end nogensinde.

 

e-max.it: your social media marketing partner