FARSØ: De kommende fire dage er der masser af gode tilbud, konkurrencer og aktiviteter i Farsø Rådhuscenter, i anledning af centrets 31 års fødselsdag.

Læs fødselsdagsavisen
Og for at det ikke skal forbigå nogen, er der i dag er udsendt en fødselsdagsavis til samtlige husstande i stor del af Himmerland.

LÆS FØDSELSDAGSAVISEN HER

Avisen indeholder en hel gavepakke af særlige fødselsdagstilbud fra Centrets butikker og en række af Farsøs øvrige butikker. Hertil kommer aktiviteter og konkurrencer på Centertorvet og i butikkerne. 

Særlige fødselsdagstilbud
En stor del af butikkerne har valgt at fejre 31 års fødselsdagen med særlige hjemkøbte varer til fødselsdagen. 

Derfor er der lagt op til gode fødselsdagstilbud i butikkerne, hvor tallet 31 spiller en rolle, det samme gælder for fødselsdagens konkurrencer, hvor man kan vinde gavekort, gevinster og rejsegavekort.   

Vind gavekort for 31.000 kr.
På fødselsdagens 1. dag, torsdag, sætter centrets butikker nemlig sammenlagt gavekort for 31.000 på højkant. For at komme i betragtning til den ekstra gave, skal man kunne fremvise en bon fra en handel i en af centrets butikker, torsdag, på minimum 310 kr., så kan man være heldig at vinde et af de mange gavekort.      

 

Drej på lykkehjulet og vind gevinster
Man kan igen være heldig på fødselsdagens sidste dag, søndag. Her udløser en bon på min. kr. 310,- fra en af centrets butikker, retten til at dreje på lykkehjulet på Centertorvet. Her er der gevinster fra butikkerne på højkant.    

Gutterne på Kutterne
Med til en god fødselsdag hører naturligvis også besøg og underholdning. Centret vil bl.a. få besøg af nogle af personerne fra Gutterne på Kutterne, nemlig Jesper, Bo og Lisbet fra Thorup Strand Røgeri, der vil komme og sælge fisk og få en god snak. Det sker lørdag.  

Børne karnevalsoptog
Men dagen forinden, fredag, vil det være store børnedag. Her vil Farsøs tre børnehaver, som også er et festligt og farverigt indslag i Kulturugen AHA,  gå karnevalsoptog gennem byen for til sidst at ende i Farsø Rådhuscenter og på Centertorvet. Her venter der kagemand og saft til alle, inden der er børneshow.  

Børneshow med hunden Charlie og Dragen Dennis
Børneshowet er med komikeren, tryllekunstneren og bugtaleren Peter Nørgaard der er kendt fra tv, nærmere bestemt fra et talentshow for nogle år siden. Mens andre deltagere hurtigt blev glemt igen, så er Peter Nørgaard og hans mange figurer stadig meget populære. Hvem kan ikke huske hunden Charlie og Dragen Dennis?. De kommer begge til Farsø, men børn og deres familier kan også glæde sig til sjov og overraskende trylleri. 

Tag spisepausen på Centertorvet
Men, der er også andre gaver, såsom gratis kaffe og rundstykker, brunch til kun kr. 31,- pr. person samt andre lækre fødselsdagstilbud til maven til kun kr. 31,-. De kan f.eks. indtages sammen med stemningsmusik på centertorvet med Per Andersen, lørdag - eller søndag, hvor pianist Thomas Normann underholder i forbindelse med Centerfødselsdagen.   

Men andre ord er der al mulig grund til at slå et sving – eller flere, omkring Farsø Rådhuscenter i de kommende dage. 

 

e-max.it: your social media marketing partner