VESTHIMMERLAND: Miljøstyrelsens arbejde med den nationale affaldsplan er blevet udskudt til efteråret 2020.

Derfor har Vesthimmerlands Kommune i samråd med Vesthimmerlands Forsyning besluttet at udskyde arbejdet med Vesthimmerlands Kommunes nye Affaldsplan 2021-2032.

Det betyder også, at kampagnen ”Dit Affald” og de annoncerede borgermøder og fyraftensmøder, som ellers skulle have fundet sted i den kommende uger, udskydes, indtil nærmere information foreligger. Hjemmesiden sigfrem.dk bliver også midlertidigt lukket for nye idéer og forslag.

-Jeg vil gerne sige tak for de mange idéer og forslag vi allerede har fået på hjemmesiden sigfrem.dk. Det er dejligt, at borgerne er engagerede i, hvordan vi smider mindst muligt ud og i stedet bruger værdierne i vores affald. Vi gemmer selvfølgelig alle kommentarerne og håber på mange flere, når vi åbner siden igen til efteråret, siger formanden for kommunens teknik- og miljøudvalg, Uffe Bro.

Kampagnen Dit Affald og hjemmesiden sigfrem.dk har til formål at høre borgernes tanker om at skabe mindre affald og udnytte ressourcer og materialer bedre.

-Det er stadig meget vigtigt for os at høre borgernes mening, også selv om arbejdet med affaldsplanen nu er udsat lidt, understreger Uffe Bro.

 

e-max.it: your social media marketing partner