FARSØ: Lig de foregående år, så er der ingen fare for vinterferien kommer til at føles for lang for børn i Farsø og omegn.

Torsdag og fredag
For torsdag og fredag i slutningen af vinterferien slår Dronning Ingrid Hallerne dørene op til et kæmpe HoppeLegeland, hvor energien kan blive sluppet løs.

Bag arrangementet står FUIK’s Venner. 

2 dage med fri leg
Programmet er så frit, at man begge dage – i timevis fra kl. 10.00 til kl. 16.00(dog kun til kl. 15.00 i svømmehallen) kan benytte sig af de aktiviteter man har mest lyst til.  

Mens børnene tumler, har forældre mulighed for at slappe af i forældrecafeen, der findes i tilknytning til hoppelandet. Det er også her børnene kan slå sig ned med sin gratis Slush Ice, som er indeholdt i entrebilletten.     

Børnene kan boltre sig i fire ”lande” og fire haller
Hallerne, som også omfatter svømmehallen er inddelt i flere lande, som børnene kan besøge efter behag.  

I Hoppe Legelandet i opvisningshallen vil der være forskellige hoppeborge for alle aldre og naturligvis den populære rodeotyr. Som støtteforening for den lokale fodboldklub ser FUIK’s Venner særligt frem til fodboldmaskine, der kan måle ens skud i ”støvlen”. 

I Tarzanland i gymnastiksalen kan der kravles i tove og hoppes over forhindringer til den store guldmedalje.
 
I Aktivitetslandet i træningshallen vil der være mulighed for mange forskellige boldspil, der ud over at skyde på mål i håndbold og fodbold også er floorball og bordtennis. Det er også muligt at spille badminton og prøve curling.  Og endelig i Badelandet i svømmehallen, vil der være badebolde og badedyr, som man kan lege med i bassinerne.  
 

Fodboldvenner hjælper til
For at det store 2-dages arrangement kan løbe af stablen, er der brug for mange frivillige hjælpere, såvel unge som seniorer. Derfor er et beredvilligt team med tilknytning til fodbolden i Farsø trådt til for at hjælpe til med at få tingene til at fungere i de to dage HoppeLegelandet finder sted.

 

e-max.it: your social media marketing partner