Bogudsalget starter i dag

FARSØ: Bog & idé i Farsø Rådhuscenter inviterer fra i dag onsdag indenfor til det store bogudsalg.

Selvom der er spot på de lave priser, er det stadig den gode læseoplevelse med ”mere inden i”, der er i fokus.

Ekstraordinære læseoplevelser
Der er mange slagkraftige titler på programmet, når Bog & idé slår dørene op til årets bogudsalg.  Traditionen tro byder udsalget på masser af besparelser, men ligeså vigtigt har det også været for Danmarks største boghandler at tilbyde bogudsalgets kunder nogle ekstraordinære læseoplevelser.

-Det er essentielt for os som boghandler at kunne inspirere vores kunder og leve op til vores løfte om ’mere inden i’. Vi vil ikke bare sælge en god bog, men tilbyde læseoplevelser, man ikke glemmer og fortællinger, der går helt ind under huden, lyder det fra boghandler Dennis Simonsen.  

Derfor har man i Bog & idé samlet et bredt udvalg af titler til bogudsalget, som indeholder noget for enhver smag – lige fra de krimislugende, til de historieinteresserede og helt ned til de yngste læseglade kunder. 

Der er bl.a. store forventninger til de populære Jørgen Leth-titler, såsom Andreas Fugl Thøgersens ”Jeg har lyst til at vende tilbage til alting”. I to år har journalist, Andreas Fugl Thøgersen, fulgt i hælene på dokumentaristen og digteren, Jørgen Leth og skildret 80 scener fra Leths usædvanlige liv – fra Haiti til Aarhus og fra Pyrenæerne til København. Leth giver generøst adgang til sine arkiver og taler om alt fra sex og depressioner til humor og kroppens forfald. 

Fortællinger der sætter sig i knoglerne
-Der er i år sat alt ind på at tilbyde et spændende udvalg til vores kunder. Der er især mange gode biografier på programmet, men også mange gode skønlitterære titler og flotte børnebøger, lyder det videre fra boghandler Dennis Simonsen.  

En populær titel, der spås til at blive revet væk under bogudsalget, er ”Den gode datter” af Karin Slaughter – en af verdens mest populære og anerkendte krimiforfattere. Også Game og Thrones-forfatteren, George R. R. Martins vampyr-roman, ”Feberdrøm”, forventes at stå højt på ønskelisten hos mange fantasy-fans. 

En fortælling, der kryber helt ind i knoglerne på læseren er ”De bortførte piger”, af Mary Lynn Bracht. Det er en fiktiv historie baseret på de virkelige og brutale hændelser fra Anden Verdenskrig, hvor den japanske besættelsesmagt bortførte, torturerede og tvangsprostituerede op mod 200.000 koreanske kvinder. 

Læseoplevelser i børnehøjde
For de yngste læsere er der også et omfattende udvalg af titler på udsalg, såsom de klassiske Peter Pedal-bøger. Børn elsker den nysgerrige abe, der som regel får skabt postyr hvor end han går. Og så er der det smukt illustrerede billedleksikon, ”Biler, tog, skibe og fly”, der med over 1.000 forskellige køre- og fartøjer er alle små og store transportentusiasters drøm og en oplagt gavebog. 

Der er god grund til at kigge forbi bogudsalget fra begyndelsen. De første tre dage af udsalget, nemlig fra i dag til på fredag er der nemlig 20 procents rabat på alle ikke i forvejen nedsatte bøger. Selve bogudsalget varer frem til 9. februar.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: