FARSØ: Efter endt barsel er yogalærer Solbritt Andersen tilbage og klar med yoga for alle i lokalerne på Røjbækvej i Farsø.

- Jeg ved, at yogaen har været savnet, og helt ærligt har jeg også savnet de ugentlige hold. Men tiden på barsel har givet mig tid til at tumle med muligheder i den lille yoga oase i Farsø. Jeg har hele tiden haft en drøm om, at Yogaly kunne udvikle sig og give plads til andre. Den drøm er nu blevet en realitet, forklarer Solbritt Andersen, der privat bor i Alstrup.

3 andre behandlere har også meldt sig under fanerne. 

Solbritt oplevede stor interesse og tilslutning fra unge og ældre, mænd og kvinder med vidt forskellige forudsætninger på sine yoga hold. Nogle havde prøvet yoga før, men for mange var det første gang. Disse hold fortsætter, men der er kommet tre behandlere og terapeuter til, så Yogaly nu kan tilbyde endnu flere yogahold, zoneterapi, alternative behandlinger. så som: TFT, Bars og stimulastik til de helt små børn.  

Solbritt vil stå for yogaholdene, og yogalærer og zoneterapeut Tinne Andersen, som har egen klinik i Næsborg, tilbyder desuden zoneterapi om tirsdagen.  

Både Tinne og Solbritt starter hold med ’Yoga for alle’. Yogaen tilrettelægges ud fra deltagernes formåen. Her vil der blive undervist i de klassiske Hatha yoga stillinger, som også omfatter øvelser for åndedrættet.   

Jeanette Meldgaard giver individuelle behandlinger efter aftale. Jeanette er indehaver af klinik Gratitude i Grønnerup, arbejder med Tanke-felt-terapi & Bars. Begge behandlingsformer kan anvendes på både børn og voksne. Tanke-Felt-Terapi kan reducere eller fjerne ubehag af enhver art, og er anvendelig fra barnet har sprog. Ved mindre børn, behandles en eller begge forældre. Bars minder om zoneterapi på hovedet, en meget blid men effektiv healingsform, som især er god ved uro i krop & sind, diagnoser som ADHD o.lign.

Mandag formiddag tilbyder ergoterapeut Lone Hansen stimulastik for de mindste og deres forældre. Stimulastik er et ergoterapeutisk koncept, som er gymnastik og stimulation til de helt små børn i alderen 3-12 måneder. Gennem leg og aktivitet styrkes barnets sansemotoriske udvikling og trivsel.

Alle fire terapeuter glæder sig til samarbejdet og fællesskabet i Yogaly og som Solbritt siger:

- Jeg håber at Yogaly bliver et levende sted, hvor vi udover vore behandlinger og yogahold arrangerer foredrag om krop, sind og ånd. 

SE ANNONCEN FOR ÅBNINGSRECEPTIONEN HER


Yogaly holder til på Røjbækvej 3 i Farsø.

e-max.it: your social media marketing partner