FARSØ: De seneste 8 år, har Mick’s Køreskole lejet lokaler til teoriundervisning hos Farsø Selskabslokaler i Søndergade på timebasis. 

-Det har fungeret fint, fortæller køreskolelærer Michael Sørensen, men det er nu rarere at have sine egne lokaler at disponere over.  

Fra januar flytter teoriundervisningen til Søndergade 13, hvor Michael Sørensen har lejet sig ind i de lokaler man fra tidligere bl.a. husker som diskotek. Men i dag er det et regulært lokale med egen indgang, beliggende mellem Farsø Frisørsalon og Farsø Fysioterapi.    

Michael Sørensen har lejet sig ind hos det ejendomsselskab, der ejer bygningen, og er nu ved at indrette sig med teorilokale, køkkenfaciliteter og toiletter.   

-Ja, det bliver Himmerlands flotteste teorilokaler, siger Michael Sørensen. 

Teorilokalerne vil blive brugt til undervisning 1-2 gange om ugen. Der vil være mellem 6-12 elever pr. hold. De er fortrinsvis fra Farsø området, da Mick’s Køreskole også har en afdeling i Aars.  

-Jeg ser Farsø som min base, og det er da blevet til ca. 450 kørekort alene i Farsø hen over årene, fortæller Michael Sørensen, der privat bor i Hornum. 

I dag siger lovgivningen, at der kræves minimum 8 gange teori, der typisk varer 2-3 timer pr. gang. Herudover banekørsel og 9 køretimer. Det tager ca. 3 måneder at tage kørekort til personbil.          

 

e-max.it: your social media marketing partner