VESTERBØLLE: Denne weekend var KFUM Spejdere fra Farsø på lejr på Vesterbølle Efterskole.

De var inviteret på lejr hvor julehyggen var i fokus. Der var mange forskellige aktiviteter, så der blev bl.a. lavet pebernødder, juledekorationer, perler i julemotiv, bygget og kørt med sæbekassebiler og spist risengrød. Lørdag aften bød på flæskesteg med det hele, efterfulgt af en hyggelig oplevelse i den nye foredragssal på efterskolen, hvor der var dømt ”lejrbål” med dertilhørende underholdning, grin samt besøg af julemanden.


Julelejren fandt sted på Vesterbølle Efterskole, som var de perfekte rammer til opgaver, underholdning og overnatning. Her er der ”lejrbål” i efterskolens foredragssal.     

Der var senere også arrangeret natløb for alle tre grene. Bæverne skulle hjælpe julemanden, der havde været så uheldig at have tabt nogle refleksveste.  

Bæverne nød at overnatte i et klasselokale sammen med deres ledere, hvor der var plads til hygge, grin og hjælp til lige at få et knus hvis man savnede dem derhjemme lidt.

Ulvene nød at have deres soverum opdelt, så drengene sov i rum sammen og pigerne sammen. Der blev fniset og hygget.

Sluttelig var det tid for Troppen at finde deres sovested. De havde forberedt sig hjemmefra med gode varme soveposer, for de skulle sove i skolens shelters. Det var en stor oplevelse, hvor der var vildmarksbad, sauna og koldt udenfor soveposen. De nød at få nogle udfordringer, som matchede dem super godt.

Alle børn var fyldt af spænding inden turen og ved afhentning var der rigtig mange gode oplevelser der kunne fortælles om, efter at have ønsket hinanden en rigtig glædelig december og jul. Spejderne skal nu nyde alle andre traditioner i december og er klar til atter at komme i gang til spejder efter nytår med en masse sjove udfordringer.

Alle deltagere på lejren kom stolte hjem med det velfortjente ”god jul” mærke, der nu kan syes på uniformen som minde om endnu en god oplevelse.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner