GATTEN: Mandag ændrede Centervej navn til Lars Larsens Vej, og dermed ændrer Himmerland Golf & Spa Resort nu adresse til Lars Larsens Vej 1.

Navneskiftet sker som en hæder til golfcentrets ejer Lars Larsen, der døde den 19. august i år. 

Mandag middag mødtes lidt over 100 mennesker foran resortet for at overvære navneskiftet på vejen. Størstedelen fra Jysk Academy, der har til huse på stedet, men også ansatte fra Jysk koncernen og ikke mindst lokale bekendte af Lars Larsen. 

Gatten har betydet meget for Lars Larsen
Lars Larsens familie var dog ikke til stede, men sønnen Jacob Brunsborg, der er bestyrelsesformand for Himmerland Golf & Spa Resort, udtalte for en månedstid siden da navneskiftet på vejen blev kendt.: 

- Himmerland Golf & Spa Resort har altid været et vigtigt sted ikke bare for min far, men for hele vores familie. Derfor er vi også meget beærede over, at Vesthimmerland Kommune har besluttet at Centervej fremover skal hedde Lars Larsens Vej.
 

Tak for opfordringen
Borgmester Per Bach Laursen holdt på Vesthimmerlands Kommune vegne en kort indvielsestale efter at administrerende direktør for Himmerlands Golf & Spa Resort, Mark Bering, havde budt velkommen.      

-Tusind tak til dig Mark (Mark Bering – red.)for opfordringen til at vi omdøber Centervej til Lars Larsens Vej.  Jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke selv fik ideen. For Lars Larsen har betydet rigtigt meget for stedet og Vesthimmerlands Kommune igennem rigtig mange år. Også tilbage i Farsø og Aars kommuners tid, for det var på det tidspunkt, at Lars Larsen valgte at investere i anlægget herude. Og han har investeret i anlægget løbende.

Jeg ved det har betydet rigtig meget for Lars Larsen at være her i Gatten, at være her i Vesthimmerland og efterhånden komme til at betragte det som et fristed. Men det skal man ikke underkende, for det var også en forretning. Himmerland Golf & Spa Resort er en forretning, som hele Vesthimmerlands kommune er glade for er her. Og jeg har erfaret, at selvom vi ikke mere har Lars Larsen iblandt os, så vil man fortsat investere her i Gatten.
 

Og det er derfor helt på sin plads at han får denne vej opkaldt efter sig.  Så det er en stor ære for mig i dag at få lov til at medvirke til, at vi har dette skilt til evig tid, lød det fra Vesthimmerlands borgmester ved den korte ceremoni. 

Også administrerende direktør Mark Bering glædede sig på dagen.  

- Jeg vil gerne på alle ansattes vegne sige, at navneskiftet på vejen er en anerkendelse af, hvilken stor personlighed Lars Larsen var. Vi har haft et forbilledligt samarbejde med kommunen omkring navneskiftet. Tilladelsen er faldet på plads så hurtigt, det kunne lade sig gøre.  

Derfor glædede det også direktøren, at så mange lokale var mødt op til lejligheden, selvom vejret var regnvådt.   

Golfcenter får nye aktiviteter
Mark Bering kunne fortælle, at der forsat investeres i Himmerland Golf & Spa Resort og man har planer flere år frem.      

-Allerede på søndag går vi i gang med at anlægge en academy course for nye spillere. Vi har mange, der gerne vil lære at spille golf, fortæller Mark Bering. 

Bestyrelsesformand Jacob Brunsborg har også udtalt sig om de kommende udviklingsplaner for Himmerland Golf & Spa Resort.   

-Det skal gøres endnu bedre at eje eller leje en bolig i Himmerland, og derfor vil vi blandt andet investere i at gøre området mere familievenligt. Blandt andet ved at etablere nye legepladser, bygge indendørs tennisbaner, padlebaner og etablere vandsportsaktiviteter på søen.
 

Han er ikke i tvivl om, at investeringerne vil tiltrække flere gæster, og dermed give et vigtigt boost til Himmerland Golf & Spa Resort.  

-Stedet betyder rigtig meget for vores familie, og det er vigtigt, at Himmerland Golf & Spa Resort også fremover kan skabe vækst og arbejdspladser i lokalområdet. Det er jo ingen hemmelighed, at Himmerland Golf & Spa Resort har givet underskud mange år i træk, så formålet med investeringerne er selvfølgelig også at tiltrække flere gæster og dermed forbedre indtjeningen, siger Jacob Brunsborg.

 

e-max.it: your social media marketing partner