Jubilæumsmiddag på Centertorvet

FARSØ: Umiddelbart før sommerferien fyldte Højgårdens Børnehave og Vuggestue 50 år.

medbragt et gavekort hvor børnehavebørnene ville blive inviteret på middag på Centertorvet.

”Radisestuen” havde besluttet at indløse deres del af gaven i dag. 17 børn og to pædagoger indfandt sig til ”Pommes og Nuggets”.

-En menu som alle kan lide, smiler Ulla Magnussen, der forventer at børnehavens øvrige to stuer også indfinder sig til jubilæumsmiddag inden længe.   

Grunden til at Højgårdens vuggestuebørn i alderen fra 1 til 3 år ikke har fået samme tilbud om at spise på Centertorvet er, at Den Gode Smag tre gange om ugen – mandag, tirsdag og onsdag leverer varm mad til vuggestuen.

Samme ordning er der for øvrigt også med vuggestuen i Bakkegårdens Børnehave.  

-På den måde sikrer vi, at børnene får både en varm, men også sund og varieret kost – i hvertfald tre gange om ugen, siger Ulla Magnussen om ordningen, der giver forældrene ”god mad” samvittighed i en ellers travl hverdag.  

Eksempler på retter som børnene får serveret er kylling i karry, frikadeller, hakkebøffer, supper og fyldte pandekager. Alle retter indeholder grøntsager. Gulerodsris er faktisk en af børnenes favoritter, fortæller Ulla Magnussen, inden hun hygger sig videre med børnene fra ”Radisestuen” på Centertorvet.       

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: